Nationale-Nederlanden: HR Actief Webinar 2021

donderdag 15 april 2021
Afbeelding Nationale-Nederlanden: HR Actief Webinar 2021

Ziekteverzuim raakt zowel werknemer als werkgever. Onze partner Nationale-Nederlanden heeft een campagne gestart waarin zij zowel werknemers als werkgevers voorziet van tips en ervaringen uit de praktijk om veerkrachtig te blijven in deze coronatijd.

Nationale-Nederlanden helpt bedrijven en organisaties graag om werknemers vitaal en veerkrachtig te maken. Dat doen ze onder meer door kennis en inzichten te delen. We nodigen HR-professionals graag uit voor het HR Actief Webinar dat Nationale-Nederlanden op dinsdag 11 mei 2021 van 14.00 tot 15.30 uur organiseert. Leer van de ervaringen van andere HR-professionals, bedrijven en experts. Met tips die je direct in de praktijk kunt toepassen, zorgen we samen dat werknemers gezond en vitaal aan het werk zijn. Vandaag en morgen.

Meld je hier aan voor het webinar

Vitale & veerkrachtige werknemers

We kunnen er niet omheen. Het coronavirus is van grote invloed op ons dagelijks bestaan. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook op ons werk. Veel mensen werken op dit moment vanuit huis. Anderen willen graag aan de slag, maar mogen of kunnen op dit moment niet werken. En werknemers in de zorg draaien juist veel overuren. Voor hen is het de vraag of zij dit op de lange termijn volhouden. Kortom, genoeg uitdagingen voor HR. Hoe kun je als HR-professional werknemers het beste ondersteunen? Tijdens het HR Actief Webinar inspireren experts en HR-professionals uit diverse sectoren je met tips en inzichten uit hun praktijk. Samen maken we Nederland vitaal en veerkrachtig, met oplossingen van nu.

Bekijk het programma

Aanmelden & vragen

Je kunt je tot en met 3 mei 2021 via de website van Nationale-Nederlanden aanmelden voor het HR Actief Webinar. Heb je vragen over het HR Actief Webinar? Neem dan contact op met Elvire Leedekerken van Nationale-Nederlanden of bel afdeling communicatie van Nationale-Nederlanden via 06 1116 61 80.