ArboNed: Nacht van de arbeid

Verschillende soorten verlichting
donderdag 15 april 2021

Doe mee aan De Nacht van de Arbeid van 30 april op 1 mei die door het moederbedrijf van onze partner ArboDuo wordt georganiseerd.

Human Total Care, Het moederbedrijf van onze partner ArboDuo, organiseert De Nacht van de Arbeid. Dit is dé gelegenheid om je medewerkers die 's nachts werken op een sympathieke manier in de spotlights te zetten. Voor jou als CEO, directeur, leidinggevende en HR-manager een mooi moment om je medewerkers te verrassen met persoonlijke aandacht. Om jouw waardering nog eens extra te tonen voor de mensen die zich letterlijk dag en nacht inzetten en nacht in nacht uit een uiterst belangrijke bijdrage leveren. Maar natuurlijk ook een laagdrempelige gelegenheid om interesse te tonen in hoe het gaat en te vragen hoe je hen verder kunt ondersteunen om optimaal en duurzaam te functioneren bij hun onregelmatige werk en levensstijl.

Aanmelden & kosten

Maak van De Nacht van de Arbeid een bijzonder moment! Geef de medewerkers die in de nacht werken op een attente en sympathieke wijze de extra aandacht en waardering die ze verdienen. Graag voorziet Human Total Care je van mogelijkheden en tips om deze nacht invulling en betekenis te geven. Deelname bedraagt € 95. Hiervoor ontvang je van ArboDuo een complete De Nacht van de Arbeid Toolkit plus een voucher ter waarde van € 195 voor deelname aan een speciale Online Masterclass 'Werken in de Nacht'.

Bezoek de speciale website en meld je aan.