• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Bouw Idee Café maakt scenario’s Nu Bouwen aan Morgen concreet

Bouw Idee Café maakt scenario’s Nu Bouwen aan Morgen concreet

Dinsdag 9 november van 16.00 tot 17.00 uur

dinsdag 2 november 2021
Afbeelding Bouw Idee Café maakt scenario’s Nu Bouwen aan Morgen concreet

Het Bouw Idee Café is terug! In een nieuwe serie live uitzendingen bespreken we de praktische aspecten van de toekomstverkenning Nu Bouwen aan Morgen. Worden bouwvakkers straks programmeurs? Wat kunnen we met en tegen water? Waar gaan we wonen? Wie komt met het echte alternatief voor aardgas? En vooral: wat kun en moet je hiermee als (mkb) bouwonderneming?

Dinsdag 9 november: de toekomst van werk

In de eerste online uitzending hebben we het over de toekomst van werk: industrialisatie of ambacht? Hebben we over 10 jaar nog wel vaklieden nodig? Of zoeken we programmeurs en montageploegen? Waar liggen de kansen voor kleine en grote bedrijven?

Gasten uit de praktijk

Arjan Walinga praat erover met Cassandra Vugts (SPARK Makers Zone), Maarten de Jong (Gevelconcept), Suzanne den Dulk (Espeq Bouwopleidingen) en Marten Cornel (Bouwbedrijf Cornel). En dat wordt ongetwijfeld een stevig en inspirerend gesprek. 

Meld je hier aan voor het Bouw Idee Café van dinsdag 9 november om 16.00 uur

De Bouw Maakt het Slim

De Bouw Maakt Het Slim is een digitaal platform met nog veel meer bouw- en infrainnovaties die kunnen bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke opgaven. Ook brengt de website vraag en aanbod samen.

Op zoek naar meer inspiratie? Ga naar debouwmaakthetslim.nl

Bouw Idee Café

Zorg dat je klaar bent voor de bouw van morgen, meld je vandaag nog aan!

https://www.aanmelder.nl/bouw-idee-cafe-2021/subscribe