Verbreed je horizon en word hybride docent!

Webinar Hybride techniekopleiders | Dinsdag 7 december om 16.00 uur

Afbeelding Verbreed je horizon en word hybride docent!
woensdag 1 december 2021

Uit het onlangs verschenen arbeidsmarktrapport van het EIB blijkt dat mensen in de bouw en infra houden van hun werk. Het is leuk om samen te werken, het werk zelf is afwisselend en je maakt echt iets. Wel vinden veel respondenten dat er weinig doorgroeimogelijkheden zijn. Dat die er wel degelijk zijn, namelijk in de vorm van hybride docent, willen we graag laten zien in het webinar Hybride techniekopleiders op dinsdag 7 december om 16.00 uur. Haak ook aan en meld je hieronder vandaag nog aan.

Als hybride docent kun je je kennis en ervaring delen met jongeren in het onderwijs. Een dag per week uitleggen hoe leuk de bouw is? Innovaties uit de sector laten zien aan jongeren? Een dagdeel bouwtechnieklessen begeleiden? Het kan allemaal als hybride docent.

Inhoud

In dit webinar laten we de verschillende perspectieven zien. Ton Wilthagen, professor Arbeidsmarkt aan de Tilburg University, vertelt waarom het hybride docentschap zo waardevol is. Ook vertelt een werkgever over zijn ervaringen. En tenslotte bekijken we het onderwerp vanuit het gezichtspunt van het beroepsonderwijs zelf. Zuid Holland draait een pilot waarbij innovaties uit bedrijven via hybride docenten hun weg vinden richting het onderwijs.

Laat je inspireren en kijk of het hybride docentschap iets is waar jij je medewerkers, en het onderwijs, blij mee kunt maken!

Meld je hier aan voor het webinar Hybride techniekopleiders op dinsdag 7 december om 16.00 uur