Meld je nu aan voor Future Builders Day 2022

Afbeelding Meld je nu aan voor Future Builders Day 2022
dinsdag 1 maart 2022

Op 31 maart 2022 gaat de tweede editie van Future Builders Day van start. Future Builders Day is hét online event voor studenten, docenten en young professionals. Je kan je vanaf nu aanmelden.

Wil je zeker zijn van een plek? Dan raden we je aan je zo snel mogelijk aan te melden. Zo blijf je op de hoogte van het programma, gasten en tijden.

Future Builders Day is een inspirerende, levendige en leerzame ontmoetingsplaats van de werknemers van de toekomst, het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid. Daarom is Future Builders Day een uitgelezen kans om als werkgever in contact te komen met honderden studenten van technische hogescholen, mbo's en universiteiten. Jonge, energieke toekomstige bouwers, die hun kennis en netwerk willen verbreden en op zoek zijn naar stageplaatsen, ontmoeten hun (mogelijke) toekomstige werkgever.

Dag vol innovatie

Het event dat we organiseren is een dagvullend programma vol actie en info, van en voor de bouw en infra. Er zijn colleges, keynotes, action tracks over actuele onderwerpen en natuurlijk praktische innovaties. De Future Builders Challenge en het netwerkplein completeren de ultieme oppepper van kennis en het netwerk voor studenten, docenten en young professionals.

Vier centrale thema's in break-outs

De Future Builders Community bestaat uit een online platform en offline activiteiten. Alles is gericht op het verhogen van het niveau van kennis, competenties en vaardigheden van studenten en docenten. Hierdoor kunnen toetreders op de arbeidsmarkt en toekomstige ondernemers in de bouw en infra met actuele en relevante kennis op de markt komen. Het aanbod van kennis in voorgaande edities richtte zich vooral op het thema digitalisering. De ontwikkelingen in de markt zijn veel breder dan alleen digitalisering. Daarom richten we met de break-outs tijdens de editie van 2022 op de vier deelgebieden van Nu Bouwen aan Morgen: ruimtelijke spreiding van functies, energietransitie- en infrastructuur, toekomst van werk en waarde van bouwen. Zo leren studenten, docenten en young professionals dat oplossingen in de bouw nooit op zichzelf staan, maar integraal zijn en sterk samenhangen.

Wil je meer weten? Kijk op de website over Future Builders Day.

Eline Maarse senior communicatieadviseur