• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Leden Brabant Mid-West nodigen collega's uit bij bouwplaats- en projectbezoeken

Leden Brabant Mid-West nodigen collega's uit bij bouwplaats- en projectbezoeken

Net als vorig jaar op 3 plekken in de afdeling gelegenheid elkaar te zien

Afbeelding Leden Brabant Mid-West nodigen collega's uit bij bouwplaats- en projectbezoeken
vrijdag 17 juni 2022

Net als kort voor de zomervakantie 2021 stellen dit jaar opnieuw drie van onze afdelingsleden hun bouwplaats open om directe collega's uit de omgeving te verwelkomen en hun werk te laten zien. Drie heel verschillende projecten in Kaatsheuvel, Halsteren en in Breda.

Met dank aan Hoefnagel Totaalbouw uit nu nog Sprang-Capelle, Jawel Bouw uit Wouwse Plantage en De Kok Bouwgroep uit Breda zijn er uitnodigingen verstuurd voor bouwplaatsbezoeken in Kaatsheuvel, Halsteren en Breda op respectievelijk woensdag 6, donderdag 7 juli en dinsdag 12 juli. (let op: nieuwe datum! Deze laatste was eerder gepland op dinsdag 5 juli)

Collega's in de directe omgeving hebben de uitnodiging per mail ontvangen. De uitnodigingen worden ook als Outlook vergaderverzoek verstuurd (via weigeren of accepteren zien wij makkelijk of je erbij bent en het staat meteen in je agenda). Alle afdelingsleden zijn natuurlijk welkom op alle drie de bouwplaatsen. Laat het verenigingsmanager Petra weten als je ook naar de andere plekken in de afdeling wilt komen.

Genoemde bedrijven zorgen voor een rondleiding en uitleg op de bouw/locatie, gevolgd door een drankje en klein hapje. Op deze manier kun je weer even fijn bijpraten met collega's in jouw gebied van afdeling Brabant Mid-West. 

Voor het projectbezoek aan het Kasteel van Breda/KMA geldt dat we een deelnemerslijst met gegevens van de deelnemers tijdig moeten aanleveren (het is een locatie van Defensie, waar je normaal gesproken niet zomaar naar binnen mag). Hiervoor geldt dus een uiterlijke aanmelddatum; dit kan tot 26 juni. Wees er dus op tijd bij !

Klik op de afbeeldingen voor een leesbare (uitnodigingstekst en de tijd/adresgegevens)

Woensdag 6 juli - Nieuwbouw bouwinspiratiecentrum Hoefnagel Totaalbouw!

Hoefnagel Totaalbouw verhuist na 93 jaar naar Kaatsheuvel. Het nieuwe pand is in het najaar gereed. Alles onder één dak, van werkplaats en moderne timmerfabriek tot kopersbegeleiding en werkvoorbereiding en van administratie tot showroom Bouwboektiek voor particuliere en zakelijke klanten. Directeur-eigenaar Alexander Hoefnagel ontvangt ons graag in wat hun nieuwe huisvesting wordt en vertelt ons graag over zijn plannen en visie op het bedrijf en de markt.

Donderdag 7 juli - Transformatie voormalige bibliotheek tot 11 appartementen “De Beijmoer”

Jawel Bouw bouwt op een prominente plek in het centrum van Halsteren, pal naast de kerk. De voormalige bibliotheek wordt met behoud van de karakteristieke vorm en kenmerken getransformeerd naar 11 appartementen. We zijn uitgenodigd door Peter en Monique Jakobs. 

Dinsdag 12 juli - Projectbezoek renovatie- restauratiewerkzaamheden KMA Breda

Via collega Bart de Kok van De Kok Bouwgroep krijgen we de unieke kans om het Kasteel van Breda eens van binnen te bekijken. Hier is de Koninklijke Militaire Academie (KMA) gevestigd. De Kok verzorgt hier de restauratie van de gevelkozijnen en de renovatie en herinrichting van het gebouw. Daarnaast worden nieuwe installaties ten behoeve van stadsverwarming en het brandveilig maken aangebracht. 

Voor dit project is aanmelding met naw-gegevens noodzakelijk. Inschrijven kan tot uiterlijk 26 juni.

Alle leden uit onze hele afdeling zijn overigens op elke locatie welkom. Ik ben er ook, samen met enkele bestuursleden en met de gastheren van de mede-organiserende lidbedrijven. Je kan je opgeven bij Petra Landmeter.

 

 

Petra Landmeter Verenigingsmanager Brabant Mid-West