Ontdek 3 handige apps van Zilveren Kruis

Hulp en advies waar en wanneer je wilt

Afbeelding Ontdek 3 handige apps van Zilveren Kruis
donderdag 18 mei 2023

Stel, je wilt snel een betrouwbaar antwoord op een vraag over bijvoorbeeld bijwerkingen van een nieuw medicijn. Of je wilt hulp om meer te bewegen en gezondere keuzes te maken, een gezondere leefstijl aanleren. Maar ook snel en veilig jouw Zilveren Kruis zorgzaken regelen, waar en wanneer je wilt. Zilveren Kruis heeft drie handige en gebruiksvriendelijke apps die jou hierbij kunnen helpen.

Zilveren Kruis-app

Declareren waar en wanneer het jou uitkomt. Altijd en overal inzicht in je verzekering en eigen risico. En 24/7 antwoord op vergoedingsvragen. Ook slim: je zorgpas staat in de app. En heb je ziekenvervoer nodig? Ook dat regel je de app. Ga ook voor het gemak!

Meer weten of de app downloaden?

 

Zilveren Kruis Wijzer

Hoofdpijn, plekje op je huid of last van oog- of oorpijn? Met Zilveren Kruis Wijzer heb je snel antwoord op je vraag over dit soort klachten. Thuis of als je op vakantie bent. De verpleegkundigen staan overdag, ‘s avonds en in het weekend voor je klaar. Je krijgt advies en hulp waar en wanneer het jou uitkomt. 

Meer weten of downloaden?

 

Actify

Meer bewegen en gezonder eten… het kan! Vooral als je het in kleine stappen doet! Maak daarom kennis met Actify, jouw vitaliteitscoach. En werk stap voor stap aan je gezondheid op een manier die bij jou past. Ook leuk: de app kost je niets!

Ga aan de slag met Actify