Download het gratis eBook: NIS2 en de impact op de keten

Afbeelding Download het gratis eBook: NIS2 en de impact op de keten
woensdag 31 januari 2024

Met de aankomende NIS2 wet komt er veel op bedrijven en mkb’ers af. Met name als het gaat belang van samenwerking tussen NIS2 bedrijven en toeleveranciers. Het eBook ‘NIS2 en de impact op de keten’ biedt uitkomst.

Samen Digitaal Veilig heeft speciaal voor belangrijke en essentiële bedrijven en hun toeleveranciers – en vice versa – een eBook gemaakt. Deze publicatie kun je hier gratis downloaden

Zorgplicht digitale veiligheid

NIS2 staat voor Network- and Information Security en draait om het veilig houden van onze essentiële en belangrijke sectoren tegen cyberbedreigingen. Organisaties en bedrijven in deze sectoren moeten hun eigen online beveiliging op orde hebben en hebben aanvullend zorgplicht voor de digitale veiligheid van hun leveranciers. Dit betekent dat die leveranciers, vaak mkb-bedrijven, actief moeten werken aan hun digitale veiligheid.

Dé gids voor NIS2

Het NIS2 Keurmerk en het platform van Samen Digitaal Veilig bieden alle benodigde hulpmiddelen en ondersteuning om deze samenwerking te faciliteren. Dit eBook is jouw gids voor NIS2. Ontdek wat het inhoudt en leer hoe je kunt samenwerken met klanten en leveranciers om aan deze wet te voldoen.

Neem ook deel aan een van de webinars in februari

Wil je meer weten over hoe het NIS2 Keurmerk jouw bedrijf kan beschermen? Schrijf je dan in voor een van de gratis webinars. De experts van Samen Digitaal Veilig leiden je door de ins en outs van de NIS2 wetgeving en het certificeringsproces, zodat je goed geïnformeerd bent voordat je de volgende stap zet.

 

 

Dennis Mollet beleidsadviseur digitalisering