Logo Bouwend Nederland
 1. Home
 2. Lidmaatschap
 3. Financiele ledenvoordelen
 4. Ict en facilitair
 5. Goconnectit

GOconnectIT

Geoptimaliseerde technologie voor een efficiënt Klic-proces

 • Meer dan 50.000 gebruikers
 • Vraag Klic-meldingen gemakkelijk aan
 • Voorkom graafschade

Ben je een grondroerder die machinaal graaft? Dan is het verplicht om digitaal toegang te hebben tot Klic-meldingen en de richtlijnen voor veilig graven op te volgen. Met de gebruiksvriendelijke Klic-oplossingen van GOconnectIT heb je alle benodigde tools tot je beschikking om Klic-meldingen aan te vragen en graafschade te voorkomen. De Klic Altijd & Overal Service vormt de basis voor een gestroomlijnd proces op kantoor en maakt eenvoudige raadpleging van Klic-meldingen in het veld mogelijk.

 

De beheermodule biedt alle functionaliteiten voor een optimale werkwijze, waaronder het uitgesteld aanvragen van Klic-meldingen en het toevoegen van Klic-meldingen aan veldmedewerkers en projecten. Met de gebruiksvriendelijke Klic App kun je Klic-meldingen in het veld raadplegen via je smartphone of tablet.

 

De oplossing zorgt ook voor het correct en volledig vastleggen van preventiemaatregelen. Het automatisch gegenereerde preventierapport helpt bij het verminderen van graafschade door een groter bewustzijn en aantoonbare naleving van wettelijke verplichtingen, zoals het doen van bodemonderzoek. Het vastleggen van de te volgen stappen en de communicatie met ketenpartijen is naadloos geïntegreerd in het werkproces, resulterend in verbeterde werkprocessen en voldoen aan richtlijnen. Meer informatie is beschikbaar op hulpbijcrow500.nl.

 

De Klic Altijd en Overal Service is met name relevant voor bedrijven die meer dan 150 Klic-meldingen per jaar verwerken. Bedrijven die minder dan 150 Klic-meldingen per jaar verwerken, raden we aan om te werken via klic-app.nl. Hier kun je gebruikmaken van alle basisfunctionaliteiten en direct Klic-meldingen via de website aanvragen. Deze meldingen kunnen ook door collega's via de Klic App worden geopend.

Wie is GOconnectIT?

GOconnectIT biedt al ruim 18 jaar innovatieve en specialistische ICT-oplossingen volledig gericht op de kabel- en leidingenbranche. Het bedrijf biedt vooruitstrevende softwareoplossingen en dienstverlening voor GIS en buitendienstautomatisering. Daarnaast is GOconnectIT de specialist op het gebied van verleggingstrajecten kabels en leidingen. De combinatie van praktijkkennis en ICT is de kracht van GOconnectIT. In alle producten en diensten is deze combinatie terug te vinden.

De voordelen op een rij

 • 11% korting op de Klic Altijd & Overal Service & modules.
 • 10% korting op Klic-meldingen via klic-app.nl
 • 10% korting op opleiding en installatie.
 • Ondersteuning via een Servicedesk.
 • De Klic App is compatibel met smartphones en tablets (Android en iOS).
 • Meertalige app (Nederlands, Pools, Turks en Roemeens).

Goed om te weten

 • Meer dan 50.000 gebruikers.
 • Integratie via API met andere systemen, zoals ERP.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Wil je meer weten over dit ledenvoordeel en de mogelijkheden die GOconnectIT je kan bieden? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of bel direct naar 079-3252166.