Logo Bouwend Nederland
 1. Home
 2. Lidmaatschap
 3. Financiele ledenvoordelen
 4. Personeel en organisatie
 5. Bouwend nederland preventie en verzuimloket

Preventie- en Verzuimloket Bouwend Nederland

Preventie, verzuimbegeleiding, re-integratie, ziekengeld en zorg

 • Gratis online Goed Geregeld Check
 • Ondersteuning bij het bevorderen van de gezondheid en het re-integreren van je werknemers
 • Profiteer van zowel financieel voordeel als administratief gemak

De medewerkers vormen het kloppende hart van jouw bedrijf. Als werkgever wil je goed voor hen zorgen zodat zij veilig en gezond kunnen werken. Valt er toch iemand uit? Dan wil je jouw medewerkers natuurlijk de beste ondersteuning bieden. De medewerkers van het Preventie- en Verzuimloket van ArboDuo (onderdeel van ArboNed) staan met hun kennis van de bouw- en infrabranche klaar om jouw medewerkers de extra ondersteuning te bieden die je zoekt. 

 

Samen zorgen we ervoor dat jouw medewerkers zo snel mogelijk en duurzaam weer aan het werk kunnen. Onze professionals begrijpen wat er speelt in de bouw en infra en wat voor jouw bedrijf echt belangrijk is. Daarbij houden we rekening met de zaken die spelen in jouw branche. Zowel bij de praktische ondersteuning rond het zorgen voor een gezonde en veilige werkomgeving als onze verzuimbegeleiding. ArboDuo biedt je hierbij financieel voordeel en administratief gemak. En dat is niet alles: we slaan de handen ineen met ledenvoordeelpartners in de verzuim- en zorgverzekeringen.  

 

Uiteraard blijft ArboDuo ook in 2024 de betrouwbare partner van Volandis voor de uitvoering van het cao-pakket Preventiezorg met onder meer het Periodiek Arbeidsdeskundig Onderzoek (PAGO) en Duurzame Inzetbaarheidsanalyse (DIA). Deze allesomvattende aanpak zorgt niet alleen voor minder verzuim en ongevallen en meer gezonde en productieve medewerkers. Het draagt ook bij aan jouw bedrijfscontinuïteit. Zo gaan preventie, verzuim en kennis van de bouw en infra bij ArboDuo hand in hand.  

Wie is het Preventie- en Verzuimloket?

Het Preventie- en verzuimloket wordt uitgevoerd door ArboDuo (onderdeel van ArboNed). Aangesloten bedrijven krijgen gedurende 12 jaar optimale ondersteuning bij hun verzuimaanpak, re-integratietrajecten én het gezond en fit houden van werknemers. Je kunt online verzuim melden, werknemersmutaties verwerken en je kan statistieken bekijken.

De voordelen op een rij

Het Preventie- en Verzuimloket biedt je keuze uit deze verzuimpakketten (bedrag per medewerker per jaar):

 • Bouwend Nederland Totaalpakket*: € 103
 • Bouwend Nederland Arbopakket: € 131
 • Bouwend Nederland Activiteitenpakket: € 31,50
 • Gratis online ArboPlichtCheck waarmee je snel inzicht in jouw arbeidsrisico’s krijgt en weet wat je moet regelen voor jouw zieke medewerkers.

 

*Dit geldt voor bedrijven met een ziekengeldverzekering bij de Goudse in de Bouwend Nederland mantel en is inclusief een volledige vergoeding van de procesregisseur.

Goed om te weten

Wil jij profiteren van het Preventie- en Verzuimloket? Word dan nu klant bij ArboDuo!

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Wil je meer weten over dit ledenvoordeel? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of bel direct naar 079-3252166.