ArboDuo - Arbodienstverlening

Preventie, vitaliteit & (voorkomen en beperken van) verzuim

 • Met kennis van de bouwbranche
 • Persoonlijk of digitaal contact
 • Praktische hulp

Als ondernemer in de Bouw & Infra wil je één ding: ondernemen. Doen waar je goed in bent. Ben je tegelijkertijd werkgever, dan wil je ook zorgen dat je werknemers veilig, gezond en met plezier aan het werk zijn en blijven.

Bij wie kun je dan terecht voor hulp en advies? Bij iemand die snapt hoe het werkt in de bouwbranche, kennis van die prachtige branche heeft en die weet wat er in jouw omgeving speelt. Iemand die je altijd kunt bellen voor een persoonlijke afspraak, maar die je net zo makkelijk digitaal of online bereikt. Maar vooral: iemand die (preventief) zaken voor je regelt en je helpt. Sommige zaken lijken klein, maar kunnen een grote impact hebben. Zaken die je bedrijf gezond houden. Onder andere door de mensen in je bedrijf gezond te houden. Samenwerken aan een gezonde bouw- en infrabranche!

ArboDuo is al jarenlang partner van Bouwend Nederland en helpt bouw- en infrabedrijven met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook jij kunt blijven doen waar je goed in bent: (ver)bouwen, aanleggen en ondernemen. Dagelijks staat ArboDuo klaar voor 6.500 (gelieerde) bouw- en infrabedrijven en 53.000 werknemers in deze sector.

Verzuimloket Bouwend Nederland

Een zieke werknemer kost je al snel € 250 per dag. Een duurzame en snelle werkhervatting is dan ook heel belangrijk. Samen met De Goudse Verzekeringen en Nationale Nederlanden biedt ArboDuo het Preventie- en Verzuimloket van Bouwend Nederland. Je krijgt gegarandeerde budgetten van beide verzekeraars voor preventie en re-integratie bij (dreigend) arbeidsongeschikte werknemers. Omdat beide verzekeraars het casemanagement volledig vergoeden, zijn de abonnementskosten van een totaalpakket uiterst laag (€ 89,95). Vanzelfsprekend werkt ArboDuo ook nauw samen met Volandis voor de uitvoering van de DIA en het PAGO. Het is mogelijk om maatwerk te produceren in combinatie met een jaaropdracht.

Zoek de dichtstbijzijnde arbo-arts in jouw regio

Wie is ArboDuo?

ArboDuo is de branchespecialist en samenwerkingspartner van branche-organisaties in de bouw en transport. Daarnaast is ArboDuo al jaren samenwerkingspartner van een aantal verzuimverzekeraars. Onze kennis en expertise zijn gebundeld in specifieke oplossingen voor de betreffende branche of verzekeraar, gericht op preventie, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en verzuim (voorkomen en beperken). 

De voordelen op een rij

 • Totaalpakket (20% korting): Arbopakket Bouwend Nederland.
 • Activiteitenpakket (18% korting): Activiteitenpakket Bouwend Nederland.
 • 5% korting op overige verzuimpakketten.
 • 2% korting op re-integratieactiviteiten.
 • 5% korting op Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E).
 • 5% korting op de consultancy uren.
 • Vergoeding Casemanagement i.c.m. een verzuimverzekering van De Goudse.
 • 15% korting op het Arbeidsdeskundig onderzoek.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Wil je meer weten over dit ledenvoordeel en de mogelijkheden die ArboDuo je kan bieden? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of bel direct naar 079-325 21 66. Stel je vraag

Twijfel je nog?

Zo beoordelen andere leden dit voordeel

Goed om te weten

 • Gratis: De ArboPlichtCheck.
 • Uitvoering van het pakket Preventiezorg (Volandis).

De verantwoordelijkheid voor advies en toelichtingen op verzekeringen ligt niet bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland bemiddelt niet en adviseert evenmin inzake verzekeringen. Uitsluitend de polisvoorwaarden bepalen de reikwijdte van de dekking zodat aan deze beknopte uitleg geen rechten kunnen worden ontleend. Bouwend Nederland verzekeringen worden kritisch beoordeeld door een onafhankelijke verzekeringscommissie. Deze commissie bestaat uit insurance-managers van grote bouwconcerns en ondernemers uit de secties binnen Bouwend Nederland. Daarmee wordt gespecialiseerde kennis gebundeld met praktisch ondernemerschap.