Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Belangrijke oproep regel zo snel mogelijk eherkenning

Belangrijke oproep: regel zo snel mogelijk eHerkenning

Dinsdag 11 juni 2024

Maak jij voor KLIC-informatie gebruik van GOconnectIT (het bedrijf achter Klic Beheer en de KLIC APP) of een andere serviceprovider? Ook dan heeft de eerste beheerder van 'Mijn Kadaster' binnen jouw organisatie eHerkenning nodig. De eHerkenningsverplichting geldt voor alle (1e) beheerders dus óók als je geen gebruik maakt van een Serviceprovider. 1 juli 2024 is de uiterste datum.

Check via dit filmpje of de eerste beheerder al eHerkenning heeft. Heb je eHerkenning (nog) niet geregeld? Volg dan zo snel mogelijk de volgende stappen genoemd in het filmpje om een onderbreking van je KLIC-proces te voorkomen. Ben je gebruiker van GOconnectIT en heb je vragen dan neem je contact op met hun Servicedeskteam.

Yvonne de Rijck
Adviseur techniek vakgroep ondergrondse netwerken en grondwaterbeheer
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 13 juni 2024
Onderwijsdag van de Bouw steeds grootser.

Vrijdag 7 juni was het weer de Onderwijsdag van de Bouw. Traditioneel de dag voorafgaand aan de Dag van de Bouw. De vakgroep was deze dag te gast bij Alsema bv en Van Gelder groep.

Woensdag 12 juni 2024
Uitvoeringsakkoord voor versnelling in verzwaring lokale netten

Het is voor de Nederlandse samenleving en economie van cruciaal belang om het elektriciteitsnet fors uit te breiden. Dat is nodig om alle woningen, bedrijven en bouwlocaties ook in de toekomst te kunnen aansluiten. Netbeheer Nederland, Bouwend Nederland en Techniek Nederland slaan de handen ineen om de uitvoering te versnellen. De drie partijen ondertekenden daartoe gisteren het Uitvoeringsakkoord voor de verzwaring van laag- en middenspanningsnetten. Michel Heijdra, directeur-generaal Klimaat en Energie van EZK, nam het akkoord in ontvangst.

Woensdag 12 juni 2024
ONG staat op de agenda en is zichtbaar

Tijdens de algemene ledenvergadering kwamen op 4 juni werden eerst een aantal vakgroepzaken besproken. Daarna vertelde Jarig Steringa (Gasunie) over hun visie op de gasinfrastructuur tot 2050. Waarna Peter Blesgraaf (kwartiermaker ledengroep warmte koude infrastructuur) de zaal mee nam in zijn ervaringen in de warmtesector. De dag werd met een BBQ afgesloten op het dakterras.