Logo Bouwend Nederland

Bouwend Nederland verwelkomt VBR als nieuwe vakgroep

Donderdag 21 december 2023

Met ingang van 1 januari 2024 heeft Bouwend Nederland een nieuwe vakgroep binnen haar gelederen: de Vakgroep gecertificeerde BetonReparatieBedrijven (VBR).

Bestuur, directie en medewerkers van de vereniging heten de leden van de VBR van harte welkom. Zij zullen graag de VBR ondersteunen in het vergroten van de slagkracht van de aangesloten leden en het versterken van hun expertise.

 

Na een jaar 'proefdraaien' als vakgroep binnen Bouwend Nederland hebben de leden van de (toenmalige) Vereniging van Gecertificeerde BetonReparatieBedrijven in het najaar van 2023 besloten hun (40-jarige) vereniging op te heffen en zich definitief als vakgroep bij ons aan te sluiten. Wij heten hen van harte welkom en veel plezier en succes in 2024!

Charles Verheyen
Verenigingsmanager
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Maandag 8 april 2024
Werkinstructies asbesthoudend voegenkit ter beoordeling aangeboden VIP-asbest

Rioolwerkzaamheden zijn niet opgenomen in het AC-Werkplan. In het verleden zijn er asbestcementbuizen en asbesthoudend voegenkit gebruikt bij de realisatie van de riolering. De sector heeft onder leiding van Stichting RIONED in 2021 reeds een landelijk onderzoek uitgevoerd naar aanwezigheid, samenstelling en blootstelling bij noodzakelijke werkzaamheden aan de riolering. Vervolg metingen hebben geleid tot een uitbreiding en een nieuwe werkinstructie.

Donderdag 14 december 2023
Vereniging gecertificeerde Betonreparatiebedrijven (VBR) viert 40-jarig bestaan én heft zichzelf op

Op vrijdag 8 december jl. heeft de ledenvergadering van de Vereniging gecertificeerde Betonreparatiebedrijven (VBR) besloten de vereniging op te heffen. Dit als gevolg van een eerder genomen besluit van de leden om zich per 1 januari 2024 definitief als vakgroep bij Bouwend Nederland aan te sluiten.

Woensdag 13 december 2023
Achtste VBR HSEQ-netwerkontmoeting

Op 30 november 2023 vond de achtste HSEQ-netwerkontmoeting plaats. Als locatie was deze keer gekozen voor SMT in Breda, waar de deelnemers een interessante en leerzame ochtend hadden.