Logo Bouwend Nederland

Derde inspiratiemiddag voor bouwvrouwen Oost-Brabant groot succes

Dinsdag 19 maart 2024

Op vrijdag 8 maart 2024 vond de derde editie plaats van de Bouwvrouweninspiratiemiddag bij Kasteel Henkenshage. Met 80 dames was verenigingsmanager Joelka van Daal zeer tevreden over de opkomst.

Middels een interactief spel 'helmpje op, helmpje af' leerde de aanwezige elkaar beter kennen en kregen ze tevens wat prikkelende stellingen over de sector. Na deze informele kennismaking was het tijd om de inhoud in te duiken. De deelnemers konden in twee rondes kiezen uit drie workshops. Hanneke Kézér van TGW Consultancy nam de dames mee in de wereld van hospitality en 'Echt van toegevoegde waarde zijn - voor de beste klantbeleving'.

Levensfotograaf Danna van Daal leerde de bouwvrouwen écht mooie foto's te maken met je smartphone.

DISC-profiel

Aan de hand van een persoonlijk DISC-profiel ging Levina De Vreeze van Assessments 24x7 inzoomen op hun kwaliteiten, wat hen motiveert en waar men energie van krijgt. Ook kregen de deelnemers inzicht in hun valkuilen en zaken die ze vooral NIET zou moeten willen. Na deze workshop gingen de deelnemers het weekend in met een berg aan zelfinzicht en volop nieuwe inspiratie.

De volgende editie is op maandag 10 maart 2025.

Joelka van Daal
Verenigingsmanager
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 8 mei 2024
Fa H. Heijnen en Zn: een familiebedrijf moderniseren gaat niet vanzelf

Harrie Heijnen had de hoop al opgegeven dat zijn zoon Mark ooit in de bouw zou gaan werken. Toch kreeg het bouwvirus ook de vierde generatie Heijnen in zijn greep en sinds kort is hij zelfs samen met zijn vader en tante mede-eigenaar van Fa H. Heijnen en Zn.

Woensdag 1 mei 2024
Al bijna een eeuw jaar volgt aannemersbedrijf Mesu de weg der geleidelijkheid

Vier generaties Mesu hebben hun stempel gedrukt op het Zeeuwse aannemersbedrijf Mesu. Volgens Jeroen Mesu hebben hij, zijn vader en opa echter niets wezenlijks veranderd aan het bedrijf dat zijn overgrootvader bijna honderd jaar geleden startte. Het is groter gegroeid, dat wel, maar het werkveld is nog altijd hetzelfde.

Woensdag 24 april 2024
Grote veranderingen? Niet bij Aannemingsbedrijf Houterman

Thuis bij de familie Houterman wordt er best veel over het werk gepraat. Dat is niet zo gek, want de helft van het personeelsbestand van Aannemingsbedrijf Houterman bestaat uit Houtermannen: vader, moeder en twee zoons.