Logo Bouwend Nederland

Onderhandelingsresultaat cao Railinfrastructuur: AB stemt in

Dinsdag 13 december 2022

Op 5 december hebben cao-partijen voor de cao Railinfrastructuur (RIS) een onderhandelingsresultaat (OHR) bereikt voor een nieuwe Cao. In een vergadering op 7 december heeft ons Algemeen Bestuur met dit akkoord ingestemd.

Bekijk via deze link het onderhandelingsresultaat. In vier overlegrondes kwamen cao-partijen (de vakgroep Railinfra van Bouwend Nederland en Strukton Rail enerzijds en FNV, CNV en Vakorganisatie Het Zwarte Corps anderzijds) tot overeenstemming. De werkgevers hebben zich inmiddels akkoord verklaard. De vakbonden zullen uiterlijk eind december de uitslag van hun ledenraadpleging bekend maken.

Charles Verheyen
Verenigingsmanager
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 14 maart 2024
Onderhandelingsakkoord cao voor de groothandel in vlakglas

De achterban van de vakbonden CNV en FNV hebben ingestemd met het onderhandelingsresultaat wat op 28 februari 2024 is bereikt. Hiermee is de cao voor de groothandel in vlakglas, het glasbewerkings- en het glazeniersbedrijf 2024 definitief.

Vrijdag 1 maart 2024
Onderhandelingsresultaat cao Vlakglas 2024

Op 28 februari 2024 hebben sociale partners elkaar gevonden in een onderhandelingsresultaat voor de cao groothandel in vlakglas, het glasbewerkings-en het glazeniersbedrijf 2024. De vakbonden leggen dit resultaat positief voor aan hun achterban.

Donderdag 11 januari 2024
Terugkijken: vragen en antwoorden over cao Bouw & Infra 2024

Wat betekent de cao Bouw & Infra 2024 voor loonsverhogingen, toeslagen en vergoedingen, het functie- en loongebouw, de zwaarwerkregeling, werkdruk en de overwerkregeling voor uta-werknemers? Dit zijn slechts enkele onderwerpen in het druk bezochte webinar over de nieuwe cao. Bekijk in dit artikel het webinar terug.