Logo Bouwend Nederland

Save the date: de Noordelijke Betonreparatiemiddag 2024!

Donderdag 31 augustus 2023

De datum en de locatie van de Noordelijke Betonreparatiemiddag zijn bekend! Deze middag vindt plaats op donderdag 21 maart 2024 te Narline in Zuidwolde.

Noordelijke Betonreparatiemiddag 2024

De datum en de locatie van de Noordelijke Betonreparatiemiddag zijn bekend! Deze middag zal plaats gaan vinden op donderdag 21 maart te Narline in Zuidwolde.

Ook dit keer gaan we het weer groots aanpakken. Er is een werkgroep BOP geformeerd met veel bekende gezichten uit onze betonreparatiebranche, zoals Wim Jansen, Jan Leggedoor, Rob van den Boer, Nico Feima en Patrick Snieder.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ins en outs in onze branche en kennis en ervaringen delen met collega’s? Zorg dan dat je erbij bent!

Aanmelden voor deze werkgroep kan via Angelique Nagtegaal van het BOP:

  • Telefoon: 06 423 16 931
  • Email: BOP@supportenservices.nl
Charles Verheyen
Verenigingsmanager
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Maandag 8 april 2024
Werkinstructies asbesthoudend voegenkit ter beoordeling aangeboden VIP-asbest

Rioolwerkzaamheden zijn niet opgenomen in het AC-Werkplan. In het verleden zijn er asbestcementbuizen en asbesthoudend voegenkit gebruikt bij de realisatie van de riolering. De sector heeft onder leiding van Stichting RIONED in 2021 reeds een landelijk onderzoek uitgevoerd naar aanwezigheid, samenstelling en blootstelling bij noodzakelijke werkzaamheden aan de riolering. Vervolg metingen hebben geleid tot een uitbreiding en een nieuwe werkinstructie.

Donderdag 21 december 2023
Bouwend Nederland verwelkomt VBR als nieuwe vakgroep

Met ingang van 1 januari 2024 heeft Bouwend Nederland een nieuwe vakgroep binnen haar gelederen: de Vakgroep gecertificeerde BetonReparatieBedrijven (VBR).

Donderdag 14 december 2023
Vereniging gecertificeerde Betonreparatiebedrijven (VBR) viert 40-jarig bestaan én heft zichzelf op

Op vrijdag 8 december jl. heeft de ledenvergadering van de Vereniging gecertificeerde Betonreparatiebedrijven (VBR) besloten de vereniging op te heffen. Dit als gevolg van een eerder genomen besluit van de leden om zich per 1 januari 2024 definitief als vakgroep bij Bouwend Nederland aan te sluiten.