Logo Bouwend Nederland

Terugkijken: vragen en antwoorden over cao Bouw & Infra 2024

Donderdag 11 januari 2024

Wat betekent de cao Bouw & Infra 2024 voor loonsverhogingen, toeslagen en vergoedingen, het functie- en loongebouw, de zwaarwerkregeling, werkdruk en de overwerkregeling voor uta-werknemers? Dit zijn slechts enkele onderwerpen in het druk bezochte webinar over de nieuwe cao. Bekijk in dit artikel het webinar terug.

Op 13 december 2023 hebben werkgevers en vakbonden een akkoord bereikt over een nieuwe cao 2024. De hoogtepunten staan in dit artikel. Naar aanleiding van de nieuwe cao Bouw & Infra hebben we een webinar georganiseerd om vragen te beantwoorden van onze leden en toelichting te geven. Hieronder kan je het webinar, met Aukje van het Nederend (manager advies & arbeidsvoorwaarden) en Gerard Werkhoven (adviseur sociale zaken),  terugkijken.

Aukje van het Nederend
manager advies & arbeidsvoorwaarden
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 14 maart 2024
Onderhandelingsakkoord cao voor de groothandel in vlakglas

De achterban van de vakbonden CNV en FNV hebben ingestemd met het onderhandelingsresultaat wat op 28 februari 2024 is bereikt. Hiermee is de cao voor de groothandel in vlakglas, het glasbewerkings- en het glazeniersbedrijf 2024 definitief.

Vrijdag 1 maart 2024
Onderhandelingsresultaat cao Vlakglas 2024

Op 28 februari 2024 hebben sociale partners elkaar gevonden in een onderhandelingsresultaat voor de cao groothandel in vlakglas, het glasbewerkings-en het glazeniersbedrijf 2024. De vakbonden leggen dit resultaat positief voor aan hun achterban.

Woensdag 10 januari 2024
Werkgevers doen reëel eindbod cao vlakglas

Op woensdag 10 januari 2024 hebben werkgevers in de cao voor de Groothandel in Vlakglas, het Glasbewerkings- en het Glazeniersbedrijf, aan het eind van de tweede onderhandelingsdag, een eindbod voorgelegd aan werknemersorganisaties.