Logo Bouwend Nederland

Zin om je carrière om te gooien?

Vrijdag 8 december 2023

Wil jij doen waar je echt gelukkig van wordt? Denk eens aan een overstap naar de bouw en infra. Daar is een ongekende diversiteit aan beroepen en de kans op een baan is enorm.

Er zijn in onze sector banen voor mensen die binnen willen werken, of juist veel buiten willen zijn. Banen waar je met je handen werkt of waar je juist moet rekenen en organiseren. Altijd 'maak' je iets, kun je werken aan je eigen ontwikkeling én draag je bij aan de ontwikkeling van Nederland.

Laat je bijpraten

'Jij gaat het maken' organiseert op dinsdag 19 december 2023 van 12.00 - 13.00 een online informatiebijeenkomst voor switchers. Hier kun je geheel vrijblijvend eens kennismaken met de sector: wat is de bouw, infra en techniek precies? Welke beroepen zijn er? Je hoort hoe we je helpen als je de overstap overweegt.

Wat bieden we?

Je hebt een persoonlijk aanspreekpunt in jouw omgeving aan wie je vragen kan stellen en met wie je kan bekijken of een overstap naar bouw en infra of techniek ook iets voor jou is. Naast de informatiebijeenkomst zijn er diverse andere bouwstenen, zoals een informatiepakket, de paskamer om jouw vaardigheden te matchen met functies, beroepenbijeenkomsten, loopbaancoaching, informatie over en (financiële) ondersteuning voor een opleiding en mogelijkheden tot contact met een werkgever.

Meer informatie en aanmelden

Op deze pagina vind je meer informatie die je kan helpen bij het maken van de overstap. Aanmelden voor deze informatiebijeenkomst? Vul het aanmeldformulier in via deze link.

Nathalie van Dalen
Beleidsadviseur
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 1 mei 2024
RWU-index 1991 stopt per 1 januari 2025

Voor het verrekenen van prijswijzigingen tijdens de uitvoering van een project is in 1991 de Risicoregeling Woning- en Utiliteitsbouw 1991 (RWU 1991) opgesteld. De Commissie Risicoregeling Woning- en Utiliteitsbouw heeft besloten om per 2025 te stoppen met de RWU-index 1991.

Woensdag 6 maart 2024
Ruimtelijk Voorstel Provincie zet woningbouw in Zuid-Holland verder klem

Het Ruimtelijk Voorstel van de Provincie Zuid-Holland maakt bouwen van betaalbare woningen in Zuid-Holland verder onhaalbaar. Bouwend Nederland vindt het beleid onverstandig en onrealistisch.

Donderdag 29 februari 2024
Partners woningbouw: 'Uitvoering moet beter en sneller'

Nederland kampt met een woningcrisis. Om het enorme woningtekort in te lopen is het nodig dat er jaarlijks minstens 100.000 nieuwe woningen worden gebouwd. Dat zeggen provincies, gemeenten, corporaties, bouwers, ontwikkelaars, investeerders, makelaars en bij de woningbouw betrokken consumentenorganisaties. Twaalf partijen hebben onderling afspraken gemaakt over hoe dat doel versneld bereikt kan worden. Tijdens de landelijke Woontop op 29 februari in Den Haag vragen ze de politieke partijen om dit initiatief daadkrachtig te steunen en de grote woningnood gezamenlijk met meer urgentie aan te pakken.