Logo Bouwend Nederland

WIA Aanvullingsverzekering: Inkomensaanvulling bij arbeidsongeschiktheid

Donderdag 9 mei 2024

Een goed inkomen bij arbeidsongeschiktheid voor je medewerkers

Wat is de WIA Aanvullingsverzekering?

Arbeidsongeschiktheid is helaas niet altijd te voorkomen. Als je medewerker uitvalt, gaat zijn inkomen op den duur achteruit. Als goede werkgever wil je voorkomen dat je mensen geldzorgen krijgen als ze arbeidsongeschikt raken. De WIA Aanvullingsverzekering van Loyalis voorkomt fors inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid. Dat geeft rust.

Een inkomensaanvulling op maat en passend bij jouw sector

De WIA Aanvullingsverzekering sluit aan op bestaande arbeidsongeschiktheidsregelingen van de overheid, het pensioenfonds en de cao van jouw sector. Het voorkomt fors inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid. Een mooie extra arbeidsvoorwaarde voor je medewerkers en een concrete invulling van goed werkgeverschap!

Waarom is bijverzekeren nodig?

Bij arbeidsongeschiktheid daalt op den duur het inkomen. Bestaande regelingen zijn vaak tijdelijk en ontoereikend. Als bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid werken niet of onvoldoende lukt, ontstaat het WGA-hiaat. Met de WIA Aanvullingsverzekering vult Loyalis, bovenop de arbeidsongeschiktheidsuitkering van het UWV, het inkomen verder aan. Zo bied je je medewerkers ook financiële zekerheid als werken (deels) niet meer lukt.

Lees meer over de WIA Aanvullingsverzekering

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Maandag 22 april 2024
BNL Special Ledenvoordelen, Academy & Advies - Voorjaar 2024

De nieuwe editie van het BNL Special ledenservice magazine, voorjaar 2024, is uit. Vol met nieuws, ontwikkelingen en informatie over financiële ledenvoordelen, trainingen en adviesdiensten. Daarnaast komt een aantal lidbedrijven aan het woord over producten en diensten die zij bij/via ons afnemen.