1. Home
  2. Nieuws
  3. Actualiteiten mens en werk regio randstad zuid

Actualiteiten Mens en Werk Regio Randstad-Zuid

Woensdag 12 juni 2024

Op dinsdag 11 juni 2024 werd onze informatiebijeenkomst in Nootdorp voor regio Randstad-Zuid zeer goed bezocht. Actuele thema's werden besproken zoals het werken met ZZP-ers, het nieuwe pensioenstelstel, het nieuwe Functiehuis Bouw en Infra en Social support.

Aan het einde van de ochtend werden de deelnemers getest op hun kennis van arbeidsrecht door middel van een exit quiz. De ochtend werd afgesloten met een heerlijke lunch.

Wij kijken terug op een geslaagde ochtend. Met name op het gebied van het nieuwe functiehuis en het werken met ZZP-ers vanaf 2025 is er veel te vertellen. Daarom organiseren wij de komende maanden diverse informatiebijeenkomsten waarin dieper wordt ingegaan op deze thema's.

Op de website van Bouwend Nederland zijn alle data binnenkort beschikbaar.

Voor de informatiebijeenkomsten over het nieuwe functiehuis kun je je alvast aanmelden. Klik hier.

Speciale dank gaat uit naar de sprekers.

Alle deelnemers, bedankt voor jullie komst. Tot een volgende keer.

Carina van der Tuijn
Adviseur Sociale Zaken Regio Randstad Zuid
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 23 oktober 2024
Bijeenkomst CSRD / Klimaat

Op 10 oktober j.l. hebben we een succesvolle bijeenkomst georganiseerd over de onderwerpen Klimaat en CSRD. De tweede editie is op 12 november is in Leiderdorp. ‘Klimaat, wat moeten we ermee?’ Gerrit Hiemstra, bekend als weerman van het NOS Journaal, is eigenaar van bouwbedrijf OarshÛs, en vertelt over hoe duurzaam bouwen toegankelijk wordt gemaakt, door anders te ontwerpen, anders te organiseren en anders te bouwen.

Maandag 21 oktober 2024
Bezoek aan circulaire Doorlaatpost Schiphol

Op dinsdag 15 oktober zijn we met een aantal lidbedrijven op bezoek geweest bij BAM Bouw & Techniek Schiphol. Zij bouwen een Doorlaatpost met circulair materiaal. In de nieuwe doorlaatpost worden personen en voertuigen door securitymedewerkers gecontroleerd. Het gebouw wordt gebouwd met materiaal ui de sloop van drie kantoorpanden en drie vrachtgebouwen op Schiphol.

Donderdag 17 oktober 2024
Versnellingstafels organiseren dag van de projectenplanning

De Versnellingstafel Holland Rijnland organiseert op 8 november een Hacketon, een dag van de Projectenplanning voor plannen in Holland Rijnland regio (Leidse regio en bollenstreek). Bouwend Nederland roept ontwikkelaars en ontwikkelende bouwers op zich aan te melden met hun projecten. Op dezelfde dag vindt ook de lancering van de PoP Challenge vanuit Versnellingstafel regio Rotterdam plaats.