Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Daar zijn ze weer de bouwplaatsbezoeken van brabant mid west

Daar zijn ze weer ... de bouwplaatsbezoeken van Brabant Mid-West

Donderdag 18 april 2024

Zoals voorgaande jaren organiseert Afdeling Brabant Mid-West kort voor de zomer bouwplaatsbezoeken op drie plekken in de afdeling om lokaal de mogelijkheid te bieden elkaar te blijven zien.

Ruim voordat de bouwvakvakantie 2024 van start gaat nodigen wij de leden van Afdeling Brabant Mid-West nog graag uit om drie bouwplaatsen van collega's te bezoeken en elkaar weer even gezellig te zien en bij te praten.

Data bouwplaatsbezoeken

Dat kan dit jaar op de volgende data (van 16.00 tot 18.00 uur):

  • woensdag 5 juni in Oud-Gastel: vrijstaande bedrijfswoning met schuur, project van Bouwbedrijf Van der Zande uit Fijnaart.
  • woensdag 12 juni in Waalwijk (grens Heusden): nieuwbouw huisvesting arbeidsmigranten, project van Aannemingsbedrijf De Wit Drunen/Breda.

Voor omgeving Breda (midden van de afdeling) is besloten het bouwplaatsbezoek over de zomer heen te trekken. Met meerdere aannemers uit omgeving Breda wordt een groots event georganiseerd op de Onderwijsdag van de Bouw (7 juni). We verwachten op het bouwterrein van Blossem (Maas-Jacobs en NBU) die dag 1.500 basisschoolleerlingen.

Wil jij graag collega's op jouw bouwplaats uitnodigen? Laat het mij dan weten en we organiseren het samen.

5 juni Oud-Gastel / Bouwbedrijf Van der Zande

Uniek om een vrijstaande woning te bezoeken. Mathijs en Mireille van der Zande van Bouwbedrijf Van der Zande uit Fijnaart nodigen collega's uit de afdeling graag uit om, kort voor zij in de woning trekken, dit project te bezoeken. Mathijs kent elk detail van de bedrijfswoning en naastgelegen schuur en deelt graag vaktechnische zaken met collega's. Daarnaast is het leuk om eens zo'n project te bezoeken, omdat particuliere opdrachtgevers er vaak niet op zitten te wachten om een hoop kijkers over de vloer te krijgen. Hoe leuk dus dat we dat in het buitengebied van Oud-Gastel wel mogen.

Wees erbij op woensdag 5 juni van 16.00 tot 18.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. De uitnodiging is per mail naar alle leden verstuurd. Aanmelden kan bij Petra.

Open hier de uitnodiging en bekijk locatie en tijd.

En ook een aanrader om te lezen in de serie Familiebedrijven, dit artikel over familie Van der Zande.

12 juni Waalwijk / Aannemingsbedrijf De Wit Drunen | Breda

Op woensdag 12 juni mogen we te gast zijn bij een project van Aannemingsbedrijf De Wit Drunen | Breda. Zij realiseren op de grens van Waalwijk en Heusden een grootschalige campus voor arbeidsmigranten. In deze campus kunnen 270 arbeidsmigranten gehuisvest worden, verdeeld over 6 gebouwen van 3 verdiepingen.

De bouw is bijzonder in zijn bouwwijze door het volledige houten CLT-skelet van wanden, vloeren en het dak, met daaromheen een brandwerende schil. Verder is de bouw volledig demontabel en circulair her te gebruiken.

Ook die woensdag welkom van 16.00 tot 18.00 uur aan de Valkenvoortweg 20, Waalwijk.

Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. De uitnodiging is per mail naar alle leden verstuurd. Aanmelden kan bij Petra.

Open hier de uitnodiging en bekijk locatie en tijd.

Petra Landmeter
Verenigingsmanager afdeling Brabant Mid-West
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 21 juni 2024
Leiderschap en barbecueën in geslaagde workshops gegoten voor JBN regio Zuid

Donderdag 20 juni kwamen een kleine 30 jongeren bijeen voor een inhoudelijke workshop gevolgd door een gewoon gezellige workshop. Een goeie combi bleek dit te zijn.

Donderdag 20 juni 2024
Behoud van je vakkrachten en bouwen aan bedrijfsliefde onderwerp tijdens ledenbijeenkomst Afdeling Brabant Mid-West

Maandag 17 juni waren zo’n 50 leden van afdeling Brabant Mid-West te gast op het Markland College in Oudenbosch. Het Markland College is een grote praktijkopleider in de regio en de grootschalige ver-/nieuwbouw van het college is verzorgd door VB Groep en Bouwbedrijf Moeskops’. Zij namen de rondleiding door het nieuwe deel, dat komende schooljaar opent, voor hun rekening.

Dinsdag 18 juni 2024
Veel bekijks bij arbeidsmigrantencampus in Waalwijk

Op 12 juni vond het tweede bouwplaatsbezoek van Afdeling Brabant Mid-West plaats in Waalwijk. Aannemingsbedrijf De Wit Drunen|Breda realiseert er in opdracht van BGO Expathousing huisvesting voor arbeidsmigranten, die veelal op het industrieterrein in Waalwijk zullen gaan werken.