Afbeelding "Het enige wat wij kunnen doen op dit moment is ervoor zorgen dat bedrijven zo veilig mogelijk kunnen werken."

"Het enige wat wij kunnen doen op dit moment is ervoor zorgen dat bedrijven zo veilig mogelijk kunnen werken."

Lees meer

Financiële ledenvoordelen

Door gebruik te maken van de ledenvoordelen profiteer je optimaal van je lidmaatschap. Naast financieel voordeel is er ook sprake van betere voorwaarden en condities. 78% van de leden maakt gebruik van de ledenvoordelen, 57% hiervan realiseert hiermee zelfs meer korting dan dat aan contributie wordt betaald en verdient dus op het lidmaatschap. Het loont dus zeker de moeite je in de ledenvoordelen te verdiepen. Ons advies is dan ook: kijk, vergelijk en profiteer!

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil jij ook weten of je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.

Open gesprek met tips

Plezierig contact, heldere beschrijving van de informatie die we via jullie kunnen bereiken en daarbij ook tips en adviezen, waarvan we er een aantal zeker gaan opvolgen.

Theo
Modular Building Company B.V.

Duidelijk gesprek!

Wij hebben een fijn gesprek en een duidelijke uitleg gehad over het nut van het lidmaatschap bij Bouwend Nederland.

Harry Ritte

Praktisch toepasbaar!

Prima gesprek, vakbekwaam persoon, goed voorbereid en "to the point" Goed gedaan! nb. Nazorg wat ten tijde van enquete nog aan de orde.

Jeffrey von Oven