Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Lidmaatschap
  3. Advies op maat

Advies op maat

De (juridisch) specialisten van Bouwend Nederland staan voor je klaar!

Hoe kunnen wij je helpen?

Als bouw- en infra-ondernemer kom je vaak voor dringende vragen te staan. Maar hoe vind je snel de juiste persoon om je vraag te beantwoorden? Met Bouwend Nederland Advies hoef je niet verder te zoeken. Wij bieden een centraal aanspreekpunt voor al jouw vragen, of het nu gaat om zaken zoals loondoorbetaling bij ziekte, juridische kwesties, aanbestedingen of arbeidsrecht. Ons deskundige team staat voor je klaar en is bereikbaar via telefoonnummer 079-32 52 250 of per e-mail op advies@bouwendnederland.nl.

Stel je vraag aan Bouwend Nederland Advies

Heb je een vraag over de cao, arbeidsrecht, sociale zaken of bouwrecht? Onze adviseurs helpen je graag.

  • Snel antwoord op je vraag
  • Kosteloos tot 30 minuten

Praktische informatie

Maak gebruik van onze kant-en-klare modelcontracten, brieven en overeenkomsten. Of neem een kijkje bij onze infobladen over bouwrecht en bij de handige downloads.

Infobladen bouwrecht

Handige downloads

Vragen over bouwrecht? Wij geven advies op maat!
Bouwrechtadvies

Voor juridische hulp of bijstand bieden we tot 30 minuten gratis ondersteuning aan. Bovendien bieden we fixed fee-pakketten aan voor hulp bij procedures.

Meldpunt voor klachten over aanbestedingen
Aanbestedingsinstituut

De Stichting Aanbestedingsinstituut Bouw & Infra, kortweg het Aanbestedingsinstituut, is een onafhankelijk instituut dat de kwaliteit van aanbestedingen van werken bewaakt.

Privé problemen? Dat los je op met Social Support!
Social support

Schulden, een scheiding of depressieve klachten kunnen iedereen treffen. Social Support biedt werknemers niet alleen een luisterend oor, maar staat ook bij met advies en praktische hulp, en verwijst indien nodig door naar relevante instanties.

Na een telefonisch gesprek en een aantal e-mails is er een goed onderbouwd en professioneel schrijven naar de tegenpartij gegaan. De adviseur komt met sterke argumenten en weet de standpunten goed te onderbouwen.

Douwe Rijpstra

Sales Manager

Bouwbedrijf B. Desaunois B.V.

Door Jean-Luc erg goed geadviseerd en geholpen in een voor ons erg moeilijke zaak. Deskundigheid is natuurlijk erg belangrijk, maar als dat dan ook nog op een prettige en begrijpelijke manier wordt gecommuniceerd en vervolgens voortvarend wordt aangepakt, kan ik daarover uitsluitend positief zijn.

André Rolink

Hoofd administratie

Aannemersbedrijf J. ter Horst B.V.

Ook profiteren van advies op maat?

Als lid van Bouwend Nederland staan onze juristen klaar om je te helpen bij vraagstukken over aanbestedings-, arbeids- en bouwrecht. Wil jij hier ook gebruik van maken?