Succesvol opdrachten binnenhalen

Ontdek hoe je door optimaal klantinzicht méér opdrachten kunt verwerven

  • In 6 stappen succesvol opdrachten binnenhalen
  • De beleving van jouw dienstverlening naar een hoger niveau tillen
Afbeelding Succesvol opdrachten binnenhalen

Wil je uitblinken in het verkrijgen van opdrachten? De relatie met klanten maximaal benutten? En de voorkeur voor jouw klant beslissend beïnvloeden? Dan is deze training interessant voor jou!

De opdrachten verwerven die het beste bij jouw bedrijf passen, blijft een moeilijke opgave. Om juist die opdrachten te krijgen, moet je beschikken over de juiste kennis en ervaring. Maar je moet ook de taal van de klant kennen en spreken. Hoe doe je dat precies? In deze training worden je de handvatten gegeven om dit te realiseren.

Wat leer je?

  • Aan de hand van de 6 staps methode leer je klantinzicht in te zetten om succesvol opdrachten binnen te halen.
  • Je leert die vernieuwingen toe te passen die je klant zodanig waardeert dat je klant een loyale ambassadeur wordt van jouw bedrijf.
  • Ontdek hoe focus op klantentevredenheid in de praktijk, de beleving van jouw dienstverlening naar een hoger niveau tilt.

Voor wie is deze training interessant?

Je bent een directeur, een commercieel manager, hoofd van een bedrijfsbureau, een tendermanager of een acquisiteur bij een klein of middelgroot bouwbedrijf.

Programma

Voorbereiding
Je ontvangt een korte vragenlijst en een casus ter voorbereiding. Op basis van je input stemmen we de details en accenten van de training op jouw behoefte af!

Uitvoering
In één intensieve trainingsmiddag ga je aan de slag met het analyseren van de klant en de "vraag achter de vraag", zodat je exact weet wat jouw klant wil. Je vertaalt dit in een maatwerk aanbod op verschillende gebieden zoals duurzaamheid en risico- en projectbeheersing. Daarna ga je aan de slag met het schrijven van een doeltreffend voorstel gebaseerd op optimaal klantinzicht.

NB In de training leer je de verschillende principes op basis van de casus. Je hoeft geen bedrijfsgeheimen te delen!

Kies je startmoment

Hier vind je een overzicht met alle beschikbare trainingsdata. Kies de startdatum en locatie die bij je past en meld je direct aan. Is de training vol? Neem dan contact met ons op, we kijken graag mee naar andere mogelijkheden.

Er zijn op dit moment geen trainingen gepland. Op de hoogte blijven van nieuwe trainingsdata? Meld je dan aan voor de Academy Alert!

Aanmelden Academy Alert

Vragen? Stel ze gerust.

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze trainingen? Neem dan contact met ons op.

Esther Zeemeijer

Opleidingscoördinator