Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Vereniging
  3. Regio oost
  4. Infraplatform oost ipo

Infraplatform Oost (IPO)

Het Infraplatform Oost is een ontmoetingsplaats voor infraleden (onder andere grond-, weg- en waterbouw) uit Flevoland, Overijssel en Gelderland. Doel is belangenbehartiging en dienstverlening voor infrabedrijven. Het Infraplatform Oost heeft 50 leden en wordt ondersteund door het regiokantoor. Het platform biedt programma's aan voor informatieoverdracht en kennisuitwisseling.

Nieuws

Vrijdag 31 mei 2024
VolkerWessels Materieel & Logistiek wijst mede-leden de emissieloze weg

Leerzaam maar vooral heel inspirerend was de zero-emissiebijeenkomst van dinsdag 21 mei. Op de BouwHub voor MorgenWonen van VolkerWessels Materieel & Logistiek (VWML) in Rijssen kregen de leden van Regio Oost van alles te horen over hoe de gastheer de transitie naar een emissievrije bouw en bouwlogistiek aanpakt.

Donderdag 1 februari 2024
Infra Platform Oost focust op speerpunten 2024-2025

Tijdens een feestelijke ledenbijeenkomst op landgoed Klarenbeek presenteerde het Infra Platform Oost haar meerjarenplan voor 2024-2025 voor het toekomstbestendig maken van de infrastructuur van Oost-Nederland. Het meerjarenplan is zowel bedoeld voor de aangesloten lidbedrijven van het Infra Platform Oost (IPO) als een handreiking voor publieke en private opdrachtgevers.

Maandag 30 oktober 2023
Bestuurders Regio Oost in gesprek over lobby en afdelingsactiviteiten

Zoals ieder jaar heeft ook dit jaar in Regio Oost weer het regionale bestuurdersoverleg plaats gevonden. Bestuurders van alle afdelingen, Infra Platform Oost, Jong Bouwend Nederland Regio Oost en het regiobestuur hebben, gezamenlijk met vertegenwoordigers vanuit het AB en DB, gesproken over ontwikkelingen binnen de vereniging, de stand van zaken binnen de sector en de lobby-inspanningen van de vereniging. Ook de vele activiteiten in de verschillende afdelingen zijn met elkaar gedeeld.

Meer informatie?

Wil je meer weten over Infraplatform Oost? Neem dan contact met ons op!