Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Vereniging
  3. Regio oost

Regio Oost

Bouwend Nederland Regio Oost houdt zich bezig met de regionale belangenbehartiging in Overijssel, Gelderland en Flevoland. We zijn actief in gesprek met provincies en gemeenten over gebiedsontwikkeling, ruimtelijke ordening en mobiliteit. Meer weten? Neem contact met ons op!

Welkom bij Regio Oost

In Regio Oost focussen we op het vertegenwoordigen van belangen in de bouw en infra. We lobbyen bij lokale overheden en informeren onze leden over relevante thema's.

Jong Bouwend Nederland Regio Oost

Ben je een jonge professional op (aankomend) managementniveau in de bouw en infra? Wil je in contact komen met andere jonge managers, ondernemers en bestuurders? Sluit je aan bij Jong Bouwend Nederland Regio Oost!

Kom in contact met

Benieuwd naar de werkzaamheden en activiteiten van Regio Oost? Neem contact op met een van onze lidbedrijven, bestuursleden of medewerkers voor meer informatie en persoonlijke inzichten.

Lidbedrijven Regio Oost
Bestuursleden

Ontmoet het regiobestuur, een divers team van betrokken professionals uit de bouw- en infrasector.

Medewerkers

Ons team vormt in Regio Oost het gezicht van de bouw en infra. Wij zetten ons maximaal in voor elkaar en de individuele, collectieve en maatschappelijke belangen van onze leden.

Contact Regio Oost

Heb je een vraag of ben je op zoek naar meer informatie over Regio Oost? Ons team staat klaar om je te helpen!