Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Vereniging
  3. Regio zuid
  4. Infraplatform zeeland

Infraplatform Zeeland

Het Infraplatform Zeeland is opgericht voor en door leden van Bouwend Nederland Regio Zuid, die actief zijn in de GWW. Het Infraplatform verenigt, verbindt en ondersteunt infraleden in de provincie Zeeland. Hiervoor organiseert het Infraplatform een aantal activiteiten, gekoppeld aan actuele thema's binnen de GWW.

Nieuws

Donderdag 7 maart 2024
Geslaagde excursie Jong Bouwend Zeeland

Op 22 februari gingen ongeveer 30 jonge, Zeeuwse, bouwers op excursie. Het werd een bijzonder geslaagde dag, die afgesloten werd met gezamenlijk koken bij BMN in Middelburg.

Zaterdag 25 november 2023
Infraplatform Zeeland krijgt nieuwe voorzitter

Op 21 november kwam het infraplatform Zeeland bijeen. Een belangrijk onderdeel van de vergadering was het afscheid van voorzitter Joost Schuijs, na 11 jaar tomeloze inzet voor de sector. Leonard Pekaar, directeur bij van der Straaten, volgt hem op.

Donderdag 21 september 2023
Geen boetes, maar leren en verbeteren

De Ledengroep Veiligheid en regio Zuid organiseerden samen de Contactgroep KAM op 20 september 2023. De Nederlandse Arbeidsinspectie, vertegenwoordigd door Carl Corbeij en Guido Batens, gaf een verhelderende en leerzame toelichting op de Gedifferentieerde aanpak ongevallenonderzoek. In deze nieuwe aanpak kan de werkgever zélf het ongevalsonderzoek doen.

Vrijdag 1 september 2023
KAM RZ over nieuwe onderzoeksaanpak Arbeidsinspectie

Op woensdag 20 september komt de Nederlandse Arbeidsinspectie naar regio Zuid voor de bijeenkomst van de contactgroep KAM. Zij zullen ons bijpraten over de Gedifferentieerde aanpak ongevallen (GAO 2.0) die sinds januari van dit jaar van kracht is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over Infraplatform Zeeland? Neem dan contact met ons op!