Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Vereniging
  3. Regio zuid

Regio Zuid

Regio Zuid houdt zich bezig met de regionale belangenbehartiging in Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Het regioteam is onder meer in gesprek met provincies en gemeenten over gebiedsontwikkeling, ruimtelijke ordening en mobiliteit en onderhoudt contacten met onderwijsinstellingen.

Welkom bij Regio Zuid

In Regio Zuid focussen we op het vertegenwoordigen van belangen in de bouw en infra. We lobbyen bij lokale overheden en informeren onze leden over relevante thema's.

Jong Bouwend Nederland Regio Zuid

Ben je een jonge professional op (aankomend) managementniveau in de bouw en infra? Wil je in contact komen met andere jonge managers, ondernemers en bestuurders? Sluit je aan bij Jong Bouwend Nederland Regio Zuid!

Kom in contact met

Benieuwd naar de werkzaamheden en activiteiten van Regio Zuid? Neem contact op met een van onze lidbedrijven, bestuursleden of medewerkers voor meer informatie en persoonlijke inzichten.

Lidbedrijven Regio Zuid
Bestuursleden

Ontmoet het regiobestuur, een divers team van betrokken professionals uit de bouw- en infrasector.

Medewerkers

Ons team vormt in Regio Zuid het gezicht van de bouw en infra. Wij zetten ons maximaal in voor elkaar en de individuele, collectieve en maatschappelijke belangen van onze leden.

Contact Regio Zuid

Heb je een vraag of ben je op zoek naar meer informatie over Regio Zuid? Ons team staat klaar om je te helpen!