Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Vereniging
  3. Regio zuid
  4. Infraplatform limburg

Infraplatform Limburg

Het Infraplatform Limburg is opgericht voor en door leden van Bouwend Nederland Regio Zuid, die actief zijn in de GWW. Het Infraplatform verenigt, verbindt en ondersteunt infraleden in de provincie Limburg. Hiervoor organiseert het Infraplatform een aantal activiteiten, gekoppeld aan actuele thema's binnen de GWW.

Nieuws

Vrijdag 24 mei 2024
'Samen uitdagingen het hoofd bieden'

De vergrijzing, energietransitie en veiligheid: de infrasector kampt met diverse uitdagingen. "Tijd om onze koppen bij elkaar te steken. Alleen zo kunnen we deze uitdagingen aanpakken", aldus Mario Goossens, directeur BESIX Infra Nederland.

Woensdag 17 april 2024
Marktdag Waterschap Limburg valt in goede aarde

Met ruim 80 deelnemers was de Marktdag Waterschap Limburg van dinsdag 9 april absoluut goed bezocht. Belangrijker nog dan het mooie aantal, was dat de aanwezigen heel enthousiast waren over wat de middag in Roermond ze had opgeleverd.

Woensdag 10 april 2024
Verhelderend BouwCafé over zero-emissie bouwen en vervoeren

Limburgse bouwers en infabouwers hebben nog de nodige vragen en twijfels over het werken met elektrisch materiaal. Het informatieve BouwCafé van 3 april in Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht heeft echter veel duidelijkheid gegeven over de mogelijkheden.

Dinsdag 21 november 2023
Kom alles leren over AI en ChatGPT in Eindhoven

Jong Bouwend Nederland in Regio Zuid organiseert op donderdag 30 november een praktijkgerichte sessie om je futureproof te maken met kennis over AI en ChatGPT. Dat doen we op de inspirerende locatie van The Park Playground in Eindhoven.

Donderdag 21 september 2023
Geen boetes, maar leren en verbeteren

De Ledengroep Veiligheid en regio Zuid organiseerden samen de Contactgroep KAM op 20 september 2023. De Nederlandse Arbeidsinspectie, vertegenwoordigd door Carl Corbeij en Guido Batens, gaf een verhelderende en leerzame toelichting op de Gedifferentieerde aanpak ongevallenonderzoek. In deze nieuwe aanpak kan de werkgever zélf het ongevalsonderzoek doen.

Vrijdag 1 september 2023
KAM RZ over nieuwe onderzoeksaanpak Arbeidsinspectie

Op woensdag 20 september komt de Nederlandse Arbeidsinspectie naar regio Zuid voor de bijeenkomst van de contactgroep KAM. Zij zullen ons bijpraten over de Gedifferentieerde aanpak ongevallen (GAO 2.0) die sinds januari van dit jaar van kracht is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over Infraplatform Limburg? Neem dan contact met ons op!