Regiodag - 19 maart 2020

Thema: Spel der vernieuwing

Afbeelding Regiodag - 19 maart 2020

Op 19 maart 2020 organiseert Regio Randstad Zuid de Regiodag voor haar leden. Ieder jaar bieden we je een inspirerende en bijzondere middag. Het thema dit jaar is het spel der vernieuwing. Een dag met een goede mix tussen vermaak en inhoud. Hou deze pagina goed in de gaten. Binnenkort vind je meer over tijd, locatie én de inhoud van Regiodag Randstad Zuid.

Programma

15.00 uur Inloop
16.00 uur Opening regiodag
16.10 uur Keynotespeaker Jurriaan van Rijswijk
16.30 uur In gesprek met Maxime Verhagen en Gerard Bac
17.00 uur Presentatie studenten Hogeschool Rotterdam
17.10 uur Pauze
17.25 uur Break-out sessies en doe-sessies
17.55 uur Pauze
18.25 uur Break-out sessies en doe-sessies
18.55 uur Afsluiting regiodag
19.00 uur Walking Netwerkdiner

Op mijn 25e studeer ik af aan de UvA, bedrijfseconomie, hierna krijg ik de kans om in de USA te gaan wonen, die kans grijp ik met beide handen aan. In Seattle maak ik mijn droom waar en sta ik een aantal jaar als actrice op het Amerikaanse podium. Ik weet het meteen: hier ga ik nooit meer van af. Vervolgens terug in Nederland moest ik echt LEF tonen om te blijven doen waar mijn hart ligt, want de opmerkingen vlogen om mijn oren: “Zou je dat nou wel doen Pauline, acteren, best onzeker beroep hé?” “Ga toch voor zekerheid de markt voor economen is zo goed”. Toch volg ik mijn hart en presenteer ik jarenlang diverse tv programma’s voor RTL4 en RTLZ. Door het programma Duurzaam Ondernemen word ik gevraagd als dagvoorzitter voor congressen oa over duurzaamheid, mijn nieuwe carrière begint. Ik voel me als dagvoorzitter als een vis in het water, ik kan nu namelijk mijn 2 passies combineren: inhoudelijke thema’s overbrengen en stralen on stage. Omdat ik nu weet wat het je oplevert als je LEF toont en doet waar je van houdt, zowel in loondienst, als ondernemer en als mens, wil ik met Pauline’s LEF Boost zoveel mogelijk mensen inspireren je talent te gebruiken en te gaan doen wat echt bij jou past.

”Het leven is geen generale repetitie hé?!” aldus Pauline

Pauline de Wilde

Keynote speaker

Jurriaan van Rijswijk 

Meer informatie volgt 

In gesprek met Maxime Verhagen (voorzitter Bouwend Nederland) en Gerard Bac (voorzitter Regio Randstad Zuid)

Maxime Verhagen is sinds 2013 voorzitter van Bouwend Nederland. Maxime wil voor de leden van Bouwend Nederland zichtbaar, benaderbaar en aanspreekbaar zijn. Hij doet zijn werk voor de vereniging graag samen met de leden en de bestuursleden: “Dat zijn immers de echte ondernemers die de sector door en door kennen. Het is een ondernemersclub en geen politieke club.”
Voor Bouwend Nederland is Maxime onder andere lid van het dagelijks bestuur van VNO-NCW.