5 redenen voor lidmaatschap

Afbeelding 5 redenen voor lidmaatschap

Een ondernemer in de bouw heeft heel wat aan het hoofd. Opdrachten binnenhalen en uitvoeren, personeelsbeleid, arbeidsomstandigheden, administratie, kennis op peil houden, op de hoogte blijven van (veranderende) regelgeving en nog veel meer. Bouwend Nederland kan je daarbij helpen. Met informatie en kennisuitwisseling. Met ledenvoordelen waar je echt iets aan hebt. Maar ook met een telefonische helpdesk voor je vragen op allerlei terreinen.

5 redenen om vandaag nog lid te worden
  

Reden 1: Vragen en advies op maat
Bouwend Nederland geeft voorlichting en cursussen waar je wat aan hebt en tilt zo je bedrijf en de sector naar een hoger plan. Via de website en via de digitale ledennieuwsbrieven blijft je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt.

Maak kennis van Bouwend Nederland Advies

Reden 2: Voorlichting en trainingen
Bouwend Nederland geeft voorlichting en cursussen waar je wat aan hebt en tilt zo uw bedrijf en de sector naar een hoger plan. Via de website en via de digitale ledennieuwsbrieven blijft u goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt.

Maak kennis met Bouwend Nederland Academy

Reden 3: Brancheontwikkeling
Bouwend Nederland komt op voor jouw belangen. Daarom praten we met ministers, gemeenten, scholen, waterschappen etc. Kortom, met jouw opdrachtgevers. Zodat je kunt doen waar je goed in bent: bouwen!

Maak kennis met onze campagnes

Reden 4: Financieel voordeel
Door slim gebruik van onze financiële ledenvoordelen, kun je je lidmaatschapskosten terugverdienen. Of zelfs meer dan dat!

Maak kennis met onze financiële ledenvoordelen

Reden 5: Elkaar ontmoeten
Via Bouwend Nederland ontmoet je collega-bedrijven uit jouw buurt of jouw markt. Ook kun je ketenpartners en opdrachtgevers ontmoeten op de vele bijeenkomsten.

Maak kennis met onze bijeenkomsten

Word nu lid!

Profiteer ook van het lidmaatschap van Bouwend Nederland, net als duizenden andere bedrijven uit de bouw en infra

Nu aanmelden