5 voordelen van het lidmaatschap

Afbeelding 5 voordelen van het lidmaatschap

Een ondernemer in de bouw heeft heel wat aan het hoofd. Opdrachten binnenhalen en uitvoeren, personeelsbeleid, arbeidsomstandigheden, administratie, kennis op peil houden, op de hoogte blijven van (veranderende) regelgeving en nog veel meer. Bouwend Nederland kan je daarbij helpen. Met informatie en kennisuitwisseling. Met ledenvoordelen waar je echt iets aan hebt. Maar ook met een telefonische helpdesk voor je vragen op allerlei terreinen.

5 redenen om vandaag nog lid te worden

Reden 1: Informatie en advies

Bouwend Nederland kent jouw sector als geen ander en is dus jouw adres voor informatie, praktische vragen en trainingen die jou helpen om je bedrijf naar een hoger plan te tillen. Heb je vragen over wet- en regelgeving (zoals de Wkb)? Wil je iets weten over personeelsbeleid? Of heb je een kwestie met een opdrachtgever? Bouwend Nederland staat je bij met raad en daad.

Maak kennis van Bouwend Nederland Advies

Reden 2: Brancheontwikkeling
Bouwend Nederland zorgt dat jij klaar bent voor de toekomst. Wij helpen je om in te spelen op onderwerpen als duurzaamheid, digitalisering, innovatie en maken ons hard voor het behoud en de instroom van voldoende (vak)krachten voor de sector.

Maak kennis met onze programma's

Reden 3: Belangenbehartiging
Bouwend Nederland komt op voor jouw belangen. We hebben bijvoorbeeld contact met de lokale, regionale, landelijke en Europese overheid, het onderwijs en waterschappen. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent: bouwen!

Maak kennis met onze standpunten

Reden 4: Financieel voordeel
Door slim gebruik te maken van onze financiële ledenvoordelen, kun je jouw lidmaatschapskosten terugverdienen. Of zelfs meer dan dat.

Maak kennis met onze financiële ledenvoordelen

Reden 5: Netwerken
Via Bouwend Nederland ontmoet je collega-bedrijven. Ook kun je ketenpartners en opdrachtgevers ontmoeten op de vele bijeenkomsten.

Maak kennis met onze bijeenkomsten

Word nu lid!

Profiteer ook van het lidmaatschap van Bouwend Nederland, net als duizenden andere bedrijven uit de bouw en infra

Nu aanmelden