Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Word lid
  3. 5 voordelen van het lidmaatschap

5 voordelen van het lidmaatschap

Als ondernemer in de bouw- en infrasector komt er veel op je af. Van het binnenhalen en uitvoeren van opdrachten, het beheren van personeelszaken en arbeidsomstandigheden, tot het bijhouden van de administratie, het up-to-date houden van je kennis, en het volgen van (veranderende) regelgeving - de lijst is lang en uitdagend. Bouwend Nederland staat klaar om je hierin te ondersteunen.

5 redenen om vandaag nog lid te worden

Wij bieden toegang tot essentiële informatie en mogelijkheden voor kennisuitwisseling, naast ledenvoordelen die daadwerkelijk waarde toevoegen aan je onderneming. Bovendien is onze telefonische helpdesk er om al je vragen op diverse gebieden te beantwoorden. Laat Bouwend Nederland je helpen om al deze uitdagingen met vertrouwen aan te gaan.

Reden 1: Informatie en advies

Bouwend Nederland kent jouw sector als geen ander en is dus jouw adres voor informatie, praktische vragen en trainingen die jou helpen om je bedrijf naar een hoger plan te tillen. Heb je vragen over wet- en regelgeving (zoals de Wkb)? Wil je iets weten over personeelsbeleid? Of heb je een kwestie met een opdrachtgever? Bouwend Nederland staat je bij met raad en daad.

Maak kennis van Bouwend Nederland Advies

Reden 2: Brancheontwikkeling

Bouwend Nederland zorgt dat jij klaar bent voor de toekomst. Wij helpen je om in te spelen op onderwerpen als duurzaamheid, digitalisering, innovatie en maken ons hard voor het behoud en de instroom van voldoende (vak)krachten voor de sector.

Maak kennis met onze programma's

Reden 3: Belangenbehartiging

Bouwend Nederland komt op voor jouw belangen. We hebben bijvoorbeeld contact met de lokale, regionale, landelijke en Europese overheid, het onderwijs en waterschappen. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent: bouwen!

Maak kennis met onze standpunten

Reden 4: Financieel voordeel

Door slim gebruik te maken van onze financiële ledenvoordelen, kun je jouw lidmaatschapskosten terugverdienen. Of zelfs meer dan dat.

Maak kennis met onze financiële ledenvoordelen

Reden 5: Netwerken

Via Bouwend Nederland ontmoet je collega-bedrijven. Ook kun je ketenpartners en opdrachtgevers ontmoeten op de vele bijeenkomsten.

Maak kennis met onze bijeenkomsten

Word nu lid!

Profiteer ook van het lidmaatschap van Bouwend Nederland, net als duizenden andere bedrijven uit de bouw en infra.