Hoe zet je gezondheid op de kaart binnen jouw bedrijf?

donderdag 23 januari 2020
Afbeelding Hoe zet je gezondheid op de kaart binnen jouw bedrijf?

Gezonde en vitale werknemers zijn de motor van een succesvol bedrijf. Want als je mensen goed in hun vel zitten, hebben ze daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Dat blijkt uit allerlei onderzoeken. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en hebben meer zin om te werken. Vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek. Voor jou als werkgever zijn werknemers met een gezonde leefstijl dus heel waardevol en kostenbesparend.

Toch vinden veel werkgevers het lastig om betrokkenheid te tonen op het gebied van gezondheid en leefstijl. Leefstijl is namelijk een persoonlijke keuze van de werknemer. Toch kun je jouw werknemers bewust maken over hoe zij hun gezondheid positief kunnen beïnvloeden. Door gezondheid binnen je bedrijf op de kaart te zetten. Onze voorkeursleverancier ArboNed heeft een beknopte, praktische gids gemaakt met handige tips, inspirerende voorbeelden en een stappenplan om dit onderwerp ook binnen jouw bedrijf op de kaart te zetten. 

Download de praktische gids 

Meer informatie?

Wil je graag meer weten over het ledenvoordeel met ArboDuo? Neem dan contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel naar 079 3 252 166.