• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Bijeenkomst vastgoed- en woningbouwproblematiek in de Groninger krimpregio's

Bijeenkomst vastgoed- en woningbouwproblematiek in de Groninger krimpregio's

9 april 2020

woensdag 26 februari 2020
Afbeelding Bijeenkomst vastgoed- en woningbouwproblematiek in de Groninger krimpregio's

De provincie Groningen is economisch erg afhankelijk van de stad Groningen. Om stad en ommeland meer in balans te krijgen en zo iedereen te laten profiteren van de economische vooruitgang die daarmee gepaard gaat, is van belang dat provincie, gemeenten, corporaties en marktpartijen de handen ineen slaan en gezamenlijk op zoek gaan naar oplossingsrichtingen voor met name de vastgoed- en woningbouwproblematieken in de Groningse krimpregio’s. Gedeputeerde Van Dekken heeft aangegeven hiervoor graag gastheer te zijn.

Voor deze interactieve bijeenkomst die NVB samen met de Provincie Groningen organiseert, worden naast marktpartijen, wethouders en hoofden afdelingen RO/woningbouw/economie van Groningse gemeenten, ook directeuren van woningcorporaties uitgenodigd. Leden van Bouwend Nederland zijn van harte uitgenodigd om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. De ochtend wordt begeleid door Claudia Laumans (Transitie-atelier CLC Company). We sluiten af met een gezamenlijke lunch.

Deze bijeenkomst is voor iedere professional (NVB-lid of niet) die graag een bijdrage levert aan de ontwikkeling van toekomstbestendige vastgoedprojecten in de Groningse krimpregio’s. 

U kunt zich hier aanmelden:  https://www.nvb-bouw.nl/events/nvb-verbinden-in-de-regio-noord-nederland-9-april.html