Circulaire jongeren challenge Van Brienenoordbrug

ZOOMinar | Vrijdag 16 oktober | 09.00 - 10:00 uur

Afbeelding Circulaire jongeren challenge Van Brienenoordbrug
maandag 12 oktober 2020

Kan de brug bij jou om de hoek een 2e leven krijgen als nieuwe trainingslocatie voor de Olympische Spelen van 2024? Of zijn er nog andere mogelijkheden? We dagen jullie als de Jonge Generatie (18-35 jaar) uit in deze  Circulaire Jongeren challenge! In een organisatie-overstijgend team geef je onder begeleiding van experts samen met jongeren uit de gehele keten (ingenieurs, architecten, installateurs, weg- en waterbeheerders, ontwikkelaars, werkvoorbereiders en nog meer jonge vernieuwers) invulling aan het hergebruik van een bestaande brug. Daarna in gang zetten en doen!

Aan de slag met de Van Brienenoord!

Op vrijdag 16 oktober vindt van 9.00 tot 10.00 uur het derde ZOOMinar plaats ter voorbereiding van de Circulaire Jongeren Challenge op 30 oktober. Na alle plannen en voorbereidingen die in de eerdere sessies bedacht zijn, word je nu meegenomen in de wereld van al die prachtige ideeën, plannen en oplossingen! Aan de hand van een interactief interview met Rolf Koops, Directeur Kennis- en Innovatiecentrum BuildinG, en Geertjan Van Oosterhout, Project Directeur Infra Dura Vermeer, word je aan het denken gezet over de voorbereiding én uitvoering van de bedachte plannen en de mogelijkheden die er allemaal zijn bij het hergebruiken van de Van Brienenoordbrug. Denk hierbij aan logistiek, CO2-neutraliteit tijdens de uitvoering en het hergebruik van materialen van buiten het project.

Waarom mag je dit niet missen?

•    Je leert naar circulariteit kijken vanuit de bril vanuit zowel de gebouwde omgeving als de infra 
•    Je komt erachter wat mogelijk- en onmogelijkheden zijn rond logistiek
•    Je leert meer over integraal denken en hoe dit in de praktijk te brengen

Hoe kan ik inloggen op de bijeenkomst?

De bijeenkomst vindt plaats in ZOOM. Onderstaand vind je de gegevens om in te loggen. Klik op de volgende link om in de sessie te komen: https://us02web.zoom.us/j/87437668161?pwd=dWkxYktUM3BNRGUzUWYzbExvVCszQT09

Meeting ID: 874 3766 8161
Wachtwoord: 923661

Meer informatie

De Circulaire Jongeren Challenge is een collab van Platform WOW X De Bouwcampus X Jonge Geesten en wordt ondersteund door Rijkswaterstaat, Bouwend Nederland, Koninklijke NLingenieurs, Techniek Nederland en InfraExperience. Wil je een ZOOMinar terugkijken of meer weten over de challenge? Kijk dan op de dejongegeneratie.nl of download de flyer.