#doorbouwers al meer dan 7000 keer gedeeld

dinsdag 12 mei 2020
Afbeelding #doorbouwers al meer dan 7000 keer gedeeld

De laatste weken worden er dagelijks mooie voorbeelden gedeeld van echte #doorbouwers die in deze unieke tijden veilig en verantwoord blijven doorbouwen. Voor Nederland en voor ons allemaal. Met genoeg afstand, en zorg voor elkaar. Als branchevereniging zijn we heel trots om te zien hoe onze lidbedrijven dat verantwoord aanpakken op de bouwplaats.

Ben jij een echte #doorbouwer? Steun dan onze campagne en toon hoe jij veilig en verantwoord doorbouwt. Maak hiervan een foto of video en deel dit met de hashtag #doorbouwers op jouw socialmediakanalen.

 

Daag jouw collega’s uit 

Wil je jouw collega’s uitdagen? Tag dan drie collega’s in jouw post op social media met het verzoek om hun #doorbouwers foto te posten op social media. Zo kunnen zij ook laten zien dat ze echte doorbouwers zijn. Stimuleer jouw medewerkers of collega's om aan deze imagocampagne mee te doen. Download hier de campagneposter en hang deze op in de keet en op de bouwplaats. 

Bouwhekdoek

In de toolkit kan je ook een opgemaakt bestand vinden om zelf een bouwhekdoek te laten maken. Wil je liever een #doorbouwers bouwhekdoek met je eigen logo? Mail dan naar doorbouwers@bouwendnederland.nl. Wij leveren je zo een bestand aan waarin je je eigen logo kunt plaatsen.

Vragen? 
Heb je een vraag over de #doorbouwers campagne? Neem dan contact met ons op via doorbouwers@bouwendnederland.nl