Nieuw thema in de BNL Veilig-quiz: vallende objecten

dinsdag 23 juni 2020
Afbeelding Nieuw thema in de BNL Veilig-quiz: vallende objecten

In deze laatste editie van de BNL Veilig-quiz is het thema 'Vallende objecten', waaronder ook het dragen van een helm, het opruimen van de bouwplaats en het gebruik van de bouwspraakgebaren valt. De komende twee weken zijn de 100 nieuwe vragen beschikbaar. Ken jij alle regels? De vijf beste spelers krijgen een leuke attentie toegestuurd.

Download de BNL Veilig-quiz vandaag nog op je mobiel, tablet of computer

Het zesde thema 'vallende objecten' staat de komende twee weken centraal in de BNL Veilig-quiz. Test je kennis op dit vlak en krijg spelenderwijs de regels weer even scherp op het netvlies. Stuur deze link of dit artikel vooral ook door naar collega's en verspreid hem in je netwerk. De quiz is voor iedereen vrij toegankelijk! 

Toolboxmeting

Vanaf 7 juli zullen alle in totaal 600 quizvragen gebruikt kunnen worden als toolboxmeeting. Dit is weer eens een andere manier om aandacht te besteden aan veiligheid en is zeker handig in deze coronatijd waarbij fysieke bijeenkomsten nog vermeden worden. Meer informatie hierover volgt.

Hoe meedoen?

Je kunt de quiz direct online spelen via onderstaande url maar die ook als app downloaden op je mobiele telefoon, tablet of gewoon op de computer. Volg de instructie in de onderstaande video om de app te installeren. Let wel, de quiz is niet beschikbaar als app in de de App Store van Apple of de Play Store van Google. 

Klik op deze link om de quiz te starten of te downloaden.

Quizinstructie

De onderstaande video geeft extra tekst en uitleg over hoe je de quiz kunt downloaden.

 

Speel BNL Veilig

Test je kennis! Eindig je in de top vijf en heb je jouw high score aangemeld? Dan ontvang je een leuke attentie!

Speel de quiz