Tv programma ‘je gaat het maken’ op 17 oktober van start

maandag 17 augustus 2020
Afbeelding Tv programma ‘je gaat het maken’ op 17 oktober van start

Op zaterdag 17 oktober is de zesdelige TV-serie ‘Je gaat het maken’ te zien op RTL4. In deze serie worden diverse werkzoekenden gevolgd tijdens hun zoektocht naar een mogelijke carrière in de wereld van de bouw & infra. Vorig jaar genereerde het tv-programma vele kijkers en veel traffic naar de vacaturebank.

TV-programma 'je gaat het maken'

Na het succes van vorig jaar volgen we ook in dit seizoen zes kandidaten bij hun eerste stappen in de bouw- en infrasector. Ze werken een aantal dagen mee bij indrukkende bouw- en infraprojecten. In de ontknoping van de uitzending wordt, bij gebleken geschiktheid en serieuze interesse, een concreet voorstel gedaan: een op maat gemaakt opleidingstraject.

Vorig jaar deden met Max, Erlinde, Shirley, Reinier, Martijn en Michelle mee aan het eerste seizoen. Via deze link zie je hoe het nu met ze gaat.

Nationale Vacaturebank

Ondanks de coronacrisis verwachten we, volgens de cijfers van het EIB, op de lange termijn nog steeds een tekort aan medewerkers in de bouw- en infrasector. Tijdens het tv-programma verwijzen we door naar de Nationale Vacaturebank, zodat de publieke kijker de openstaande vacatures voor de bouw- en infrasector kan bekijken. Vanaf begin september kunnen leden van Bouwend Nederland tegen een aantrekkelijke korting vacatures plaatsen op deze site. Ook krijgen wij voor de bouw & infra een speciale webpagina waar werkzoekenden meer informatie vinden over hoe leuk het is om te werken in de bouw & infra. Houd de nieuwsartikelen en onze nieuwsbrief dus goed in de gaten!

Collegiale in- en uitleen

Mocht je nu tijdelijk personeel over hebben of een tijdelijke vacature hebben openstaan, dan is er vanuit Bouwend Nederland een speciale website opgezet voor collegiale in- en uitleen. Op deze manier helpen we elkaar om personeel aan het werk te houden in goede en in minder goede tijden. Meer informatie is te vinden via deze link.

Je gaat het maken

Klik hier voor meer informatie over de instroomactiviteiten van Bouwend Nederland rond de campagne ‘Je gaat het maken’. Ga naar jegaathetmaken.nl voor meer informatie en initiatieven gericht op jongeren en zij-instromers rond de instroomcampagne. Volg deze campagne ook op Instagram en YouTube.