Gezocht! Vakkrachten voor collegiale uitleen in Zuid-Nederland

Uitleenservice Bouwend Nederland brengt vraag en aanbod samen

Afbeelding Gezocht! Vakkrachten voor collegiale uitleen in Zuid-Nederland
dinsdag 22 september 2020

Ben je lid van Bouwend Nederland én heb je een aantal extra handen over? De Combibouw, Duvekot en Martens zijn op zoek naar vakkrachten die de ploeg tijdelijk kunnen versterken. Kom zonder bemiddelingskosten met elkaar in contact via de uitleenservice van Bouwend Nederland op www.bouwendnederland.nl/uitleen

Zo werkt het

Bouwend Nederland biedt de in- en uitleenservice aan via het ledenportaal. De werking is eenvoudig: je zoekt, bijvoorbeeld, op functienaam. Iemand gevonden die interessant voor je is? Neem dan contact op met de andere partij. Samen maak je verdere afspraken over onder meer tarieven en periode zonder tussenkomst van Bouwend Nederland of welke partij dan ook. Zo simpel is het. Zo werkt het omgekeerd ook als je zelf je personeel tijdelijk wil uitlenen.

Hier kun je de service vinden

Bouwend Nederland biedt de in- en uitleenservice via het ledenportaal. Je vindt dit portaal door in te loggen op www.bouwendnederland.nl en hierna op de profielknop rechtsboven te klikken. Je kunt er ook rechtstreeks naartoe via de onderstaande link. Nog niet in het bezit van inloggegevens? Voer je mailadres in op deze pagina en je ontvangt direct een mail voor het aanmaken van een wachtwoord. Wel lid van  onze vereniging maar nog onbekend als gebruiker? In dat geval kun je via deze pagina een login voor het ledenportaal aanvragen.

Profiteer meteen. Surf naar www.bouwendnederland.nl/uitleen als je een vakkracht ter beschikking hebt of surf naar www.bouwendnederland.nl/inleen als je op zoek bent naar vakkrachten.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze dienst of wil je ondersteuning bij het zoeken of plaatsen? Bel dan met Johan van der Harst via 06-10790080 of via stuur een mailtje aan Johan.

 

Johan van der Harst functioneel beheerder