Samenwerking met In-Staet

Afbeelding Samenwerking met In-Staet
donderdag 29 oktober 2020

Bouwend Nederland is voornemens om een samenwerking aan te gaan met In-Staet op het gebied van risicoadvies en verzekeringen. Dit naast onze partner Aon, waarmee we samenwerken onder ons label Bouwend Nederland Verzekeringen.

Na de overname van Meeùs door Aon hebben wij geconstateerd dat onze leden toch graag een keuze willen hebben in dienstverlening op het gebied van verzekeringen. Met de aanstelling van In-Staet wordt aan deze vraag voldaan. De bestaande verzekeringsmantels van Bouwend Nederland Verzekeringen blijven uitsluitend beschikbaar via Aon. Met In-Staet zullen wij binnenkort een nieuwe geïntegreerde bouwpolis introduceren.

In-Staet is een nog jong innovatief risico-adviesbedrijf gespecialiseerd in de keten van Bouw en Vastgoed (VvE) met desondanks een ruime ervaring in en met onze branche. Onze partner Aon behoeft gezien onze decennialange samenwerking en hun ervaring en kennis van onze branche geen verdere introductie.

Met de samenwerking met beide makelaars voorzien wij in de brede behoefte van onze leden naar vakkundig en bouw- en infra specifiek advies en ondersteuning op het gebied van risico's en verzekeringen. En zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Binnenkort volgt meer informatie over de samenwerking met In-Staet en de geïntegreerde polis.