Hennie Hebbink werkt 40 jaar bij Bouwend Nederland

woensdag 25 november 2020

Mayra Schoolen

Adviseur Sociale Zaken Regio Oost
Afbeelding Hennie Hebbink werkt 40 jaar bij Bouwend Nederland

Bouwend Nederland feliciteert Hennie Hebbink met haar veertigjarige dienstverband bij de vereniging. Hennie is al jarenlang het gezicht van de afdeling Achterhoek.

Hennie is in 1980 begonnen bij de afdeling Achterhoek. Ze werkte in die tijd voor Anton ten Brinke (Ten Brinke Bouw). Anton werd voorzitter van de afdeling. Hij wilde onder één voorwaarde voorzitter worden, Hennie moest meekomen als ambtelijk secretaresse.

Jarenlange inzet

Dit besluit heeft tot gevolg dat Hennie alweer 40 jaar werkzaam is voor de Afdeling Achterhoek. Wat een prestatie! Ze doet niet alleen het secretariaat voor de afdeling Achterhoek, maar ook die van de Bouwsociëteit, van het bestuur van Bouwmensen, het bestuur van de timmer- en houtopleidingen en zelfs een aantal industriekringen.

Gouden speldje

Als je met Hennie praat over alle bijeenkomsten en reisjes dan komen er een hoop anekdotes voorbij. Het is een buitengewone prestaties om alle vergaderingen goed vast te leggen en dat alle besluiten ook helder verwoord worden. Huidig voorzitter van de afdeling, Bram Klomps, is vrijdag 20 november 2020 bij Hennie thuis geweest om haar gebak, bloemen, een dinerbon en een gouden speldje met diamant te overhandigen namens Bouwend Nederland en de afdeling Achterhoek.

Hennie, gefeliciteerd!