Beste bouwer(s) en beste verbouwer 2020 bekend

donderdag 18 februari 2021
Afbeelding Beste bouwer(s) en beste verbouwer 2020 bekend

In de categorie Beste Bouwer (10-49 reviews) is M2 Bouw de winnaar. De Beste Bouwer (>50 reviews) is HMU Olsthoorn | ThuisinBouwen. De Beste Verbouwer is Bouwbedrijf Hoogeslag. Deze drie bouwbedrijven ontvingen in 2020 gemiddeld de hoogste beoordelingen van consumenten.

De uitreiking van de begeerde prijzen vond deze week plaats bij de bouwbedrijven zelf. Normaal gesproken zetten we de genomineerden en winnaars letterlijk op het podium, zoals tijdens de Bouwbeurs in 2019  en live in de radiostudio van BNR in 2020. Dit jaar kan dat helaas niet, desalniettemin zetten we de winnaars in het zonnetje, want wat zij gepresteerd hebben is noemenswaardig!

Door klanten beoordeeld

Duizenden bouwbedrijven die actief zijn in nieuw- en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Klanten geven op verschillende onderdelen een cijfer, waarna per bouwbedrijf een overall score prominent wordt getoond op Bouwnu.nl.

Reviews over nieuwbouw en verbouw

Bouwbedrijven die zowel werkzaam zijn in nieuwbouw als verbouw kunnen feedback krijgen op beide expertises. Bij het bepalen van de Beste (Ver)Bouwer van 2020 is per prijs onderscheid gemaakt tussen de reviews met betrekking tot nieuwbouw en verbouw.  

Beste Bouwer(s) 2020

In de twee categorieën voor de Beste Bouwer verkiezing hebben onderstaande bedrijven een podiumplaats gekregen, op basis van de beoordelingen van kopers in 2020. Opvallend is dat ThuisinBouwen twee keer in de top 3 staat in de categorie >50 reviews.

10 - 49 reviews
1e plaats: M2 Bouw
2e plaats: Bouwbedrijf Hoogeslag B.V.
3e plaats: Bouwbedrijf Westerhof B.V.

50 of meer reviews
1e plaats: HMU Olsthoorn | ThuisinBouwen
2e plaats: Bot & van der Ham | ThuisinBouwen
3e plaats: Heilijgers

Beste Verbouwer 2020

Saillant detail; in deze categorie vinden we Bouwbedrijf Hoogeslag nog een keer, maar dan op de eerste plaats! Het bedrijf wordt zowel door klanten van verbouw als nieuwbouw als klantgericht bouwbedrijf bestempeld.

10 of meer reviews
1e plaats: Bouwbedrijf Hoogeslag B.V.
2e plaats: Hammink Bouw en Vastgoed service bv
3e plaats: Aannemersbedrijf Goudriaan B.V.

Reacties winnende bouwbedrijven

Op de vraag waarom deze bouwbedrijven hoge beoordelingen ontvangen van consumenten op Bouwnu.nl, zijn ze eensgezind over het positieve effect van duidelijke communicatie en een klantgerichte benadering.