Wil jij ook bijgepraat worden?

Arjo Riedijk (Weboma) over het RRZ Vragenuurtje

dinsdag 13 april 2021

Wouter Saes

Adviseur Markt & Overheid Regio Randstad Zuid
Afbeelding Wil jij ook bijgepraat worden?

Beste Collega’s

 

Ben je het digitaal vergaderen ook al beu? Ons vak is mensenwerk, we zijn graag bij elkaar onder het genot van een hapje en drankje. Ook in het zakendoen blijft voor mij het gevoel dat dit aan tafel gemakkelijker gaat dan achter het beeldscherm.

Toch hebben we in onze branche geen klagen; we mogen blijven produceren, terwijl andere sectoren gewoon gesloten blijven. Ook Bouwend Nederland, onze vertegenwoordigers, zijn vanaf maart vorig jaar al vanuit huis aan het werk. Hun dienstverlening en adviesfunctie richting ons wordt digitaal ingevuld. Ik heb gemerkt dat ze dit op allerlei manieren proberen te doen.

Een nieuw initiatief is het vragenuurtje, waar alle vragen die we als leden hebben langs kunnen komen. De keren dat ik erbij was heb ik nieuwe collega’s ontmoet en kwamen interessante zaken voorbij. 

Ik moedig jullie aan digitaal aan te haken en met elkaar kennis te delen. Dan kunnen we ook gelijk met elkaar afstemmen dat we, zodra het weer mag, fysiek met elkaar afspreken om bij te praten. Want dat is toch het allerleukste.

Maar laten we onze club in de tussentijd, ook digitaal, blijven bezoeken.

 

Met vriendelijke groeten, 

Arjo Riedijk (DGA Weboma)