• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Infra Futurelabs: Samen maken wij de Infra in Overijssel circulair!

Infra Futurelabs: Samen maken wij de Infra in Overijssel circulair!

vrijdag 24 september 2021

Jorrit van Ommen

verenigingsmanager
Afbeelding Infra Futurelabs: Samen maken wij de Infra in Overijssel circulair!

Om de circulariteitsdoelstellingen van 2030 en 2050 te bereiken zal de komende jaren een transitie plaatsvinden naar een circulaire economie. Dat geldt ook voor de realisatie en het beheer van infrastructuur en openbare ruimte. Overheden, ondernemers en onderwijsinstellingen slaan de handen ineen en werken samen in het programma Infra Futurelabs Overijssel, een initiatief van de Provincie Overijssel, Bouwend Nederland en Stichting Pioneering.

Infra Futurelabs Overijssel

Op 5 oktober as gaan we verder aan de slag met het programma Infra Futurelabs Overijssel en laten we zien welke thema's en initiatieven inmiddels zijn opgezet. Het programma begint om 15.00 uur tot +/- 17.00 uur.
 
De sprekers voor deze bijeenkomst zijn vanuit de drie O's, dus overheden, ondernemers en onderwijsinstellingen staan in de spotlight.
 
De bijeenkomst wordt in hybridevorm aangeboden, deze kan dus fysiek bezocht worden, maar ook digitaal. 
 
Datum: 5 oktober 2021
Tijd: 15:00 uur - 17:00 uur
Locatie: De Gasfabriek, Zutphensestraat 6b, 7418 AJ  Deventer
 
Vanwege de COVID-19 maatregelen kunnen we maximaal 75 mensen op locatie ontvangen.

Ben je er ook bij?

Wil je ook meedoen aan de Infra Future Labs in Overijssel of wil je de bijeenkomst op 5 oktober as bijwonen? Meld je dan nu aan via de verenigingsmanager Infra Platform Oost-Nederland, Jorrit van Ommen, dan bent u verzekerd van een plek.