Anja Vijselaar is Bouwvrouw van 2021

Afbeelding Anja Vijselaar is Bouwvrouw van 2021
vrijdag 1 oktober 2021

Anja Vijselaar, directeur BU Energy van WSP Nederland, is vandaag op het Bouwvrouwen-event van Cobouw uitgeroepen tot Bouwvrouw van het Jaar 2021. Naast Vijselaar maakten Paulina Logchies (directeur Logchies Renovatie en Onderhoud) en Marieke Mentink (vestigingsdirecteur Dura Vermeer Hengelo) kans op de titel.

Juryvoorzitter Mieke Luisman-Stikkelorum vertelde dat alle drie de genomineerden hoog hebben gescoord op alle criteria. “Dus heeft de jury vooral gekeken naar de vrouw die op persoonlijk vlak een bijdrage heeft geleverd aan de waarden die voor ons belangrijk zijn.” De jury bestond naast de juryvoorzitter uit Yolanda van Rijswijk (Dura Vermeer) en Suze Gehem (De Groene Grachten).

Anja Vijselaar werkt al ruim dertig jaar in de bouw en is sinds twee jaar actief bij WSP Nederland. Ze begon haar bouwcarrière in 1986 op de bouwplaats en werd al snel uitvoerder. Daarna werkte ze zich op tot hoofduitvoerder, projectleider en uiteindelijk werd ze op haar 39ste directeur.Vrouwen kansen geven, vindt ze ontzettend belangrijk. Vijselaar is ervan overtuigd dat het thema meer aandacht moet krijgen om vrouwen naar de bouw te trekken.

Kijk op de website van Cobouw voor meer informatie over verkiezing Bouwvrouw 2021