De nieuwe Renault Kangoo E-Tech Electric

Afbeelding De nieuwe Renault Kangoo E-Tech Electric
donderdag 11 november 2021

Renault introduceert de nieuwe Kangoo E-Tech electric. Deze 100% elektrisch aangedreven versie legt de lat hoger dan ooit om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van professionals.

De grensverleggende bestelwagen biedt een actieradius tot wel 300 km (WLTP*) en moeiteloze prestaties dankzij de 90 kW elektromotor, terwijl het laadvermogen, laadvolume en trekgewicht gelijk zijn aan die van de Renault Kangoo met een verbrandingsmotor. De nieuwe Kangoo E-Tech electric wordt gebouwd in het Franse Maubeuge en is te koop vanaf de lente van 2022.

Met name voor leden van Bouwend Nederland zijn de 300km hoge actieradius, het laadvermogen tot 800kg, tot 4,9m3 laadvolume en de flexibele laadmogelijkheden (11kW, 22kW en 75kW) belangrijke aspecten.

Maar de grootste primeur is wel zijn hoge aanhangwagen trekgewicht tot maar liefst 1.500 kg

Interessant feit:

Het laadvolume van de Nieuwe Kangoo E-Tech Electric Maxi (lengte 2) is met 4,9m3 precies gepositioneerd tussen het laadvolume van een standaard formaat grotere e-Expert Compact (4,5m3) en de e-Expert Standard (5,3m3). In combinatie met flexibele laadmogelijkheden incl 3-fase 22kW bij de laadpaal én de mogelijkheid om een aanhanger tot 1.500kg te mogen trekken, maakt dit de Kangoo E-Tech Electric tot dé ideale compacte elektrische voor in de stad.

Lees hier meer over de specificaties van de nieuwe Renault Kangoo E-Tech Electric.

Jouw voordeel

Ben je geïnteresseerd in welk voordeel Renault kan bieden in een Renault Bedrijfswagen op maat? De Renault-dealer vertelt graag meer over het aanbod en de voorwaarden. Kijk op de website voor een Renault-dealer in de buurt. Kijk voor meer informatie over het ledenvoordeel op de ledenvoordeelpagina van Renault.

Bouwend Nederland heeft een exclusiviteitscontract met Renault en werkt daarom niet samen met andere automerken.

Vragen?

Neem contact met ons op via 079 3 252 166 of mail naar voordeel@bouwendnederland.nl