Hbo Bouw & Infra Award 2021 in teken van een duurzame toekomst

donderdag 25 november 2021

Karin Oomen

Adviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt Regio Zuid
Afbeelding Hbo Bouw & Infra Award 2021 in teken van een duurzame toekomst

De jaarlijkse uitreiking van de Bouw & Infra Award 2021 is de plek om aankomend talent een podium te bieden. De genomineerde afstudeerders pitchen op 16 november in 5 minuten hun scriptie voor een professionele jury. Deze jury bestond dit jaar uit Melanie van Laak, projectcoördinator bij Dura Vermeer Infra, Cees Kwaaitaal is directeur-eigenaar van Breda Bouw en lid van Bouwteam en volgens goed gebruik, de winnaars van vorig jaar.

Naast de juryprijs was er ook nog een publieksprijs te winnen. Dagvoorzitter Rudy van Beurden presenteerde de Award uitreiking en gastspreker Michael Bol van Buro Kade trapte af met een inspirerende presentatie. Zowel bij de winnaars van de juryprijs als die van de publieksprijs stond het afstuderen volledig in het teken van een duurzame toekomst en zien we een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Ecologische Waterwoningen

De Juryprijs werd gewonnen door Stan van Etten en Wouter Brugman met hun scriptie over Ecologische Waterwoningen. De publieksprijs is gewonnen door Steven Keemers en Twan Looije. Hun scriptie ‘Samen naar een circulaire toekomst’ kreeg de meeste stemmen vanuit het publiek.

Steven Keemers en Twan Looije wonnen de publieksprijs

Stan van Etten en Wouter Brugman kregen de juryprijs

De Hbo Bouw & Infra Award 2021 vond dit jaar plaats op 16 november in hybride vorm vanuit de collegezaal in Tilburg. Het publiek kon live meekijken via een streaming. De Award uitreiking is coproductie van Avans hogeschool, BouwTalent Zuid en Bouwend Nederland regio Zuid.