Prof.dr.ir Henk Visscher benoemd tot voorzitter stichting RGS

Afbeelding Prof.dr.ir Henk Visscher benoemd tot voorzitter stichting RGS
vrijdag 3 december 2021

Henk Visscher volgt Hans van der Krogt op als voorzitter van Stichting Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Hans van der Krogt neemt na zeven jaar statutair afscheid. In deze periode is stichting RGS de pioniersfase ontgroeid en een breed toegepaste samenwerkingsmethode geworden, gedragen door brancheorganisaties waaronder Bouwend Nederland.

De stichting Resultaatgericht Samenwerken is in 2015 opgericht met als doel het bevorderen van de kwaliteit en duurzaamheid van vastgoedonderhoud en het daarbij toepassen van resultaatgericht samenwerken. In de stichting komt kennis en kunde samen van onder meer woningcorporaties, vastgoedonderhoudsbedrijven, brancheverenigingen zoals Aedes, Bouwend Nederland en OnderhoudNL en kennis- en onderwijsinstellingen zoals TNO, Hogescholen en Universiteiten.

Met de aanstelling van Visscher is de onafhankelijkheid en neutraliteit van de stichting gewaarborgd en zal de samenwerking met Bouwend Nederland en andere brancheorganisaties zoals OnderhoudNL en Aedes verder worden versterkt.

Meer informatie op de website van stichting Resultaatgericht Samenwerken.