Denk mee over de cao

Afbeelding Denk mee over de cao
dinsdag 1 februari 2022

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zijn een belangrijk instrument om medewerkers aan te trekken en vast te houden in onze sector. De cao Bouw & infra is het visitekaartje van de sector, dus het is belangrijk dat de inhoud goed aansluit op de wensen van onze leden.

Rondetafelgesprekken

De huidige cao loopt af op 31 december van dit jaar. Dit betekent dat er later dit jaar cao-onderhandelingen plaatsvinden. Ter voorbereiding gaan we met onze leden in gesprek over wat voor jullie belangrijk is. In Regio Randstad Zuid is de eerste online sessie hiervoor op maandag 28 februari.

Cao als visitekaartje van de sector

De woningbouwopgave, het verduurzamen van bestaande gebouwen, het aanpassen van de infra structuur, verdergaande digitalisering en nieuwe technologieën, oftewel kansen voor onze sector. Om die kansen te verzilveren zijn er voldoende goede mensen nodig. In een krappe arbeidsmarkt is het extra belangrijk dat de cao een aantrekkelijk visitekaartje blijft.  

Denk mee

Op 28 februari heb je de eerste kans om mee te denken. In een digitale sessie kijken we gezamenlijk naar de toekomst en horen we graag wat er speelt op het gebied van arbeidsvoorwaarden. In het hele land houden we sessies en maken we een inventarisatie van de genoemde punten, die we later dit voorjaar gaan verdiepen.

Denk jij mee? Dan zie ik je graag op 28 februari.